NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Beko Technologies

BEKO TECHNOLOGIES – de onderneming

Al meer dan drie decennia staan wij voor hoge prestaties en wereldwijd beproefde perslucht- en drukgastechniek. Voor producten, systemen en oplossingen die zorgen voor de vereiste kwaliteit in de productieprocessen van onze klanten en die deze energie-efficiënter maken. Voor kwaliteit made in Germany. En voor waarden made by BEKO TECHNOLOGIES.

Sinds de begindagen zijn wij een onafhankelijk familiebedrijf. Dat karakteriseert ook ons handelen als onderneming. Wij leven verantwoording. In de ontwikkeling en productie, tegenover onze klanten en partners en tegenover de maatschappij en het milieu. Wij treffen alle beslissingen met hoofd en buik, verstand en intuïtie. Dat maakt ons tot wat we zijn.

BEKO TECHNOLOGIES – Verantwoordelijk Vooruitgaan

Wij leven naar als het ware op een gezin gerichte waarden en staan voor menselijkheid en wederzijds respect. Deze cultuur en de waarde die wij hechten aan integriteit en kwaliteit motiveren ons om ook naar de toekomst toe verantwoordelijkheid aan de dag te leggen, elke dag in ons werk trouw te blijven aan ons karakter, onze persoonlijkheid en onze waarden. Het is deze bewuste verantwoording, die ons beter maakt.

Deze distinctie maakt onze producten, systemen en diensten beter. Als onafhankelijke ontwikkelaar en producent verzekeren en verantwoorden wij individuele oplossingen, die de productieprocessen van onze klanten energie-efficiënter maken. Bedrijfszekerheid, milieuvriendelijkheid en de bijdrage aan humane arbeidsvoorwaarden staan voor een betere, voor een holistische oplossing.

De persluchtvoorziening van onze eindklanten gaan er door onze producten en systemen voor de persluchtbehandeling en dankzij onze knowhow op vooruit. Fabrikanten van installaties kiezen al vele jaren voor onze producten, omdat hun installaties daardoor beter worden. Handelaars weten precies waarom onze eerlijke en faire prijsstructuur ook voor hun activiteit vruchten afwerpt.

Waarden en visie

Alle activiteiten en handelingen van BEKO TECHNOLOGIES worden gekarakteriseerd door onze ondernemingsvisie. Onder het motto ‘Verantwoordelijk Vooruitgaan’ wordt daarin enerzijds de omgang met klanten, medewerkers en milieu uiteengezet, anderzijds worden zes belangrijke strategische doelrichtingen voorgesteld. Daartoe behoren bijvoorbeeld ons technologisch leiderschap, onze onafhankelijkheid, ons sociaal engagement of de omgang met grondstoffen.

Geschiedenis

Het begon allemaal in 1982 in een kleine garage op een binnenplaats in Düsseldorf. Met vele proeven en eenvoudige middelen ontwikkelde Berthold Koch na een geniale inval de eerste elektronisch niveaugeregelde condensaatafvoer: de baanbrekende BEKOMAT. Deze uitvinding reikte niet alleen een oplossing aan voor een van de grootste problemen van de persluchtbehandeling. Het was ook de eerste stap op weg naar het succes van een van de tegenwoordig wereldwijd toonaangevende ondernemingen voor perslucht- en drukgastechniek.

Duurzaam en sociaal engagement

Als familiebedrijf weten wij wat mogelijk is wanneer de een klaar staat voor de ander, en dat de volgende generaties alleen maar een kans krijgen om invulling te geven aan hun toekomst, wanneer wij deze kans vandaag creëren. Daarom engageren wij ons voor de maatschappij, voor het milieu en ook voor de opleiding en bijscholing van onze eigen jonge talenten. Duurzaam. Recht uit het hart. En uit volle overtuiging.

Kwaliteitsmanagement en certificaten

De hoge kwaliteitseis van de markt vervullen wij met een hoge, door alle medewerkers dagelijks in de praktijk gebrachte kwaliteitsstandaard, de modernste componenten en intensieve productcontroles. Verklaard doel van BEKO TECHNOLOGIES is een duurzaam leiderschap in kwaliteit.

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services Durabilité adresse Veenen 12
4703 RB Roosendaal
Nederland
Numéro de téléphone 0165 - 320 300 Adresse email benelux@beko-technologies.com site Internet beko-technologies.com

carte

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details