NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Uitbreiding van het Tandwielkasten Assortiment met MF/MFK en MD/MDK Series bij Apex Dynamics

Uitbreiding van het Tandwielkasten Assortiment met MF/MFK en MD/MDK Series bij Apex Dynamics

Apex Dynamics breidt haar assortiment uit met de nieuwe MF/MFK- en MD/MDK-series tandwielkasten, die zowel een uitgaande as als een uitgaande (robot)flens hebben. In dit artikel onderzoeken we de specifieke eigenschappen van deze series en hoe ze zich positioneren binnen het uitgebreide aanbod van hoogwaardige tandwielkasten van Apex Dynamics.

Voordat we dieper ingaan op de eigenschappen van de MF/MFK- en MD/MDK-series, schetsen we een beeld van hun positie in ons productprogramma. De MF/MFK-serie deelt bouwvorm en maatvoering met de AFH/AFHK-serie, terwijl de MD/MDK-serie vergelijkbaar is met de AH/AHK-serie met een robotflens (ISO9409). We onthullen vervolgens de unieke kenmerken van elke serie en hoe deze zich verhouden tot elkaar.

MF/MFK-serie Tandwielkasten

De MF/MFK-serie behoudt dezelfde bouwvorm en maatvoering als de AFH/AFHK-serie, en de uitgaande kant is vergelijkbaar met de AF/AFR- en AFX/AFXR-series. Dit maakt uitwisseling tussen de series mogelijk zonder aanpassingen. Belangrijke verschillen zijn te vinden in de behuizing en de uitgaande as, waarbij de MF/MFK-serie een stalen behuizing en uitgaande as heeft. De interne structuur maakt het mogelijk om hogere radiale krachten op te nemen, resulterend in een hoger kiepkoppel M2K. De haakse variant, de MFK-serie, biedt extra mogelijkheden door het gebruik van een Hypoïde voortrap.

Tandwielkast met Robotflens: MD/MDK-serie

Apex Dynamics breidt haar assortiment tandwielkasten met een uitgaande (ISO9409) robotflens verder uit met de MD/MDK-serie. Deze serie deelt bouwvorm en afmetingen met de AH/AHK-serie, maar het grootste verschil ligt in verdraaispeling, toelaatbaar koppel, en prijsniveau. De MD/MDK-

serie biedt een aantrekkelijke oplossing voor dynamische toepassingen met een hoog kiepkoppel.

Onmiddellijk beschikbaar

Zowel de MF/MFK als de MD/MDK-serie is volledig geïntegreerd in onze Design Tool, waar 2D- en 3D-tekeningen kunnen worden gedownload voor montage op elke gewenste servomotor. De meeste producten zijn direct beschikbaar in onze fabriek in Taiwan, waardoor de levertijd ongeveer 3 weken na opdracht is.

Toepassingen MF/MFK en MD/MDK

Ontdek de optimale toepassingen voor de MF/MFK en MD/MDK-series, waaronder tandheugelaandrijvingen, takttafels, verpakkingsmachines, positioneerbanden, de medische industrie en pick-and-place robots. Voor meer informatie over deze nieuwe series en hoe ze passen binnen ons uitgebreide assortiment planetaire tandwielkasten, neem dan contact met ons op.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details