NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
HACCP escaperoom

HACCP escaperoom

Waarom niet een mix van spel, quiz en training proberen? Het is niet alleen leuker dan traditionele trainingsmethoden, maar het stimuleert ook gesprekken over voedselveiligheid in een ontspannen sfeer. Hierdoor leren deelnemers niet alleen, maar versterken ze ook hun teamband. Alle vragen en opdrachten zijn gebaseerd op HACCP-principes, waardoor deelnemers na afloop klaar zijn om hun kennis direct toe te passen.

Een escaperoom over voedselveiligheid

Een onaangekondigde audit! Zorg ervoor dat het team alle HACCP-puzzels oplost voordat de auditor op de stoep staat, anders kan de certificering afgenomen worden!

De HACCP-escaperoom training heeft de inhoud van onze andere HACCP-trainingen, maar wordt afgesloten met een spel in escaperoom vorm. Hier wordt er in teams gestreden om wie het snelst kan ‘escapen’ uit de productieruimte om op tijd te zijn voor de auditor die onverwachts voor de deur staat.

Een spannende en competitieve manier om de HACCP-training af te sluiten!

Hoe zit het met een leuke mix van spel, quiz en training? Het is niet alleen een verfrissende aanpak, maar het heeft ook tal van voordelen in vergelijking met traditionele trainingsmethoden.

Deze speelse benadering creëert een informele sfeer waarin deelnemers op een ontspannen manier kunnen praten over voedselveiligheid, wat leidt tot een beter begrip en bewustwording.

Bovendien versterkt het de teamband, terwijl iedereen waardevolle kennis opdoet over het belang van voedselveiligheid.

Bij KTBA hebben we veel kennis in huis door onze experts die constant de nieuwste wetten en regelgevingen in de gaten houden en doorvoeren. Met ons brede klantprofiel hebben we veel ervaring opgedaan waardoor we goed weten hoe deze HACCP informatie het beste aangeleerd en toegepast kan worden.

Voordelen

Alle vragen en opdrachten in he escaperoom zijn gebaseerd op de HACCP-principes en sluiten aan bij de normen die in de praktijk worden gehanteerd. Na het beantwoorden van de vragen krijgen de deelnemers direct feedback, waardoor ze stapsgewijs hun kennis verbeteren. Aan het einde van het spel hebben alle spelers voldoende kennis opgedaan om succesvol de HACCP-toets af te leggen. Klaar om die kennis direct toe te passen in de praktijk!

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details