NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Imtech

Multi-technical experts

Imtech is één van de grootste Belgische installatiebedrijven. Met meer dan 650 medewerkers verspreid over zeven locaties in België en Polen zijn we in staat om zelfs de meest uitdagende projecten te realiseren. Als onderdeel van Cordeel Groep kunt u bovendien ook bij ons terecht voor tal van aanvullende diensten en oplossingen.

We ontwerpen, realiseren en onderhouden installaties voor zowel gebouwen als industrie in tal van sectoren. Van standaardoplossingen tot de meest complexe projecten, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Smart Buildings, HVAC, elektriciteit, sanitair, energie en industriële automatisatie, dankzij onze multi-technische expertise zijn we in staat elk type project te realiseren, inclusief nazorg en onderhoud.

Experts in industriële automatisatie

Imtech is uw one-stop partner voor procesautomatisering, engineering, MES, elektriciteit & instrumentatie (E&I) en piping. Gedurende elke fase van een project kan u rekenen op onze multi-technische experts, van engineering, installatie en onderhoud tot consultancy en a tot z projectmanagement.

De expertise en capaciteit om elke fase van het project van begin tot eind te doorlopen is wat ons onderscheidt. Engineering, ontwerp & uitvoering, testen & inbedrijfname en eventueel zelfs revamping, onze multi-technische aanpak stelt ons in staat u te ontzorgen gedurende het volledige traject. Om dit mogelijk te maken doen wij beroep op onze verschillende hooggekwalificeerde teams zoals engineering (hardware- en software ingenieurs), uitvoering (industriële elektriciens, E&I techniekers en supervisors) en onderhoudstechnici. Allemaal streven ze hetzelfde doel na; uw fabriek optimaliseren.

algemene informatie

Services ElektriciteitHVACIndustriële atomatisatieSanitairSmart Buildings Adres Industrielaan 28
1070 Anderlecht
België
Telefoonnummer +32 2 558 59 11 E-mailadres sales@imtech.be Website imtech.be/nl-be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details