NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
XILIO wordt PRIHODA

XILIO wordt PRIHODA

In de voorbije jaren heeft ons bedrijf zich weten te specialiseren in meerdere productgroepen binnen de HVAC installatiemarkt.

Enerzijds HVAC installatietoebehoren met de gekende merken Inoac (voorgeïsoleerde koelleidingen) en de eigen productontwikkelingen onder Alixo (dakdoorvoeren en Airalixo reinigingsmiddelen). 

Anderzijds ook luchtverdeelsystemen met de op maat gemaakte textielkanalen en diffusers van de Europese producent – én internationaal marktleider – Prihoda.

Vandaag hebben we in nauwe samenwerking én overleg met de familie Prihoda beslist om de naam Xilio NV te laten evolueren naar Prihoda NV. Deze nieuwe bedrijfsnaam sluit nauwer aan bij hetgeen wij binnen ons bedrijf, en als specialisten ter zake, kunnen aanbieden:  textiele luchtverdeelsystemen op maat, bestemd voor een optimale luchtdistributie in diverse lokalen, gebouwen en tijdelijke constructies.

Deze naamswijziging toont de 100% focus binnen ons bedrijf op Prihoda textielkanalen (airsocks), en onze ambitie om de allerbeste partner te zijn van de HVAC/R installateur voor op maat gemaakte oplossingen voor industriële en commerciële HVAC projecten (koeling, verwarming, ventilatie).

De divisie HVAC installatietoebehoren (Inoac leidingen, Alixo dakdoorvoeren, cleaners) vindt voortaan volledig onderdak bij de HVAC tak van Linum Europe.

Airsocks nodig? Prihoda brengt je topkwaliteit.

Prihoda luchtverdeelsystemen worden ingezet in uiteenlopende projecten zoals toonzalen, fitnesscentra, corona controletenten, schoolgebouwen, kantoren en de industrie, zeker ook de voedingsindustrie. Aan deze productkwaliteit koppelen wij onze knowhow en service. Ieder project wordt persoonlijk benaderd, uitgerekend en ontworpen naar de vereisten van het HVAC project.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details