NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

WERMA Benelux

Signalisatie met Hygiënisch Design voor Food & Beverage Industry

De voedingsindustrie wordt zowel in België als Nederland beschouwd als de grootste industrie van het land. Er zijn veel vereisten waar deze industrie aan moet voldoen op vlak van veiligheid, kwaliteit en hygiëne. WERMA speelde hierop in en ontwikkelde producten die gebruikt worden in cleanrooms, voedingsmiddelenindustrie en ruimtes met strikte hygiënische voorschriften.

Er zijn heel strenge regelgevingen als het draait om voedselveiligheid. Voedsel kan besmet raken door onder meer bacteriën, virussen, parasieten en chemische producten. Het gebruik van foute signalisatietoestellen kan een oorzaak zijn.

Voedseldeeltjes blijven hangen op de signaaltoren en vormen schimmels en bacteriën. Het toestel kan eveneens aangetast worden door agressieve schoonmaakmiddelen. De oplossing is een signaalzuil te plaatsen die voldoet aan de norm voor hygiënisch design.

CleanSIGN signaalzuil

De WERMA CleanSIGN signaalzuil is speciaal ontwikkeld en gecertificeerd voor  gebruik in cleanrooms, hygiënische ruimten, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. De signaalkolom verzekert maximale veiligheid in deze omgevingen door het risico op contaminatie te beperken.

Het hygiënisch design met conisch aflopende helling van 30 graden heeft geen vlakke oppervlakken waardoor vloeistoffen en bijtende schuimen kunnen afglijden en snel kunnen afvloeien. De behuizing van de CleanSIGN is gemaakt van polyamide, een speciale kunststof die voedselveilig is en bestand is tegen agressieve reinigingsmiddelen en hogedruk waterstralen.

Specificaties:

  • Fraunhofer IPA-goedkeuring.
  • IP 67/69K beschermingsgraad.
  • Beugelbevestiging en basis- of plafondmontage voldoet aan luchtzuiverheidsklasse 2 voor cleanroomtoepassingen volgens DIN EN ISO 14644-1.
  • 7 kleuren en lichteffecten zijn afzonderlijk instelbaar met geïntegreerde geluidsmodule.

KombiSIGN 40 signaalzuil

De KombiSIGN 40 signaaltoren heeft een diameter van 40 mm en is de enige modulaire zuil met IP69K beschermingsgraad. Dit maakt schoonmaken onder hoge druk mogelijk.

De signaalzuil is beschikbaar in een ClassicLOOK en DesignLOOK. De DesignLOOK signaaltorens worden meer en meer gebruikt op RVS machines vanwege het strakke design.

KombiSIGN 40 combineert twee eenvoudig te selecteren lichteffecten in één element. Kies tussen permanent aan en knipperend of tussen flitsen en EVS. Zo kan je elke kritieke situatie meteen zien. Stel je ideale zuil samen met de WERMA configurator.

FlexSQUARE

De compacte LED 853 FlexSQUARE is bijzonder veelzijdig. Met een beschermingsgraad van IP67 is deze beacon geschikt voor alle binnen- en buitentoepassingen, zelfs onder zware omgevingsomstandigheden.

Het toestel is eenvoudig te installeren dankzij de elastische, zelfdichtende membranen of optionele M20 wartel. De FlexSQUARE kan als aparte beacon gebruikt worden of als verkeerslicht worden gemonteerd. De beacon is beschikbaar in 12, 24, 48 en 115-230V, bestaat in 3 lichteffecten en kan gecombineerd worden met een 8-tonige sirene van 105 dB. Dit toestel is eveneens ook als multicolour verkrijgbaar met keuze uit 7 kleuren.

EvoSIGNAL

De nieuwste WERMA beacons, EvoSIGNAL, zijn akoestische en/of optische signaalgevers verkrijgbaar in 3 maten – mini/midi/maxi.  Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren, lichteffecten, tonen en montagebeugels dekt dit toestel alle toepassingsgebieden. Een modulaire, eenvoudige en duidelijk gestructureerde signalisatie maakt van EvoSIGNAL de nieuwe standaardoplossing op het gebied van signaleringstechnologie.

Stel je ideale combinatie samen met de EvoSIGNAL configurator.

Ontdek meer WERMA oplossingen voor de voedingsindustrie en wat hun klanten getuigen: https://www.werma.com/nl/landing/clean_room_and_food_industry.php

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services signalisation adresse Poortakkerstraat 41C
9051 Gent
België
Numéro de téléphone +32 9 220 31 11 Adresse email [email protected] site Internet werma.com/nl/

carte

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details