NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Verolub

Totaalpartner in voedselveilige smeermiddelen

Sinds 1997 verdeelt Verolub vanuit het Limburgse Lummen een breed aanbod gespecialiseerde smeermiddelen in België en Luxemburg. Specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie is Verolub exclusief verdeler, in België en Luxemburg, van het Castrol Optileb gamma en het volledige Anderol Food Grade portfolio.

De hoogste standaarden

Anderol staat gekend om de sterke prestaties en constante, hoge kwaliteit van zijn smeermiddelen. De oplossingen voor de voedingsindustrie voldoen dan ook aan de hoogste internationale standaarden. Anderol beschikt over ISO 9001:2015 en ISO 21469 certificaties en alle Food Grade producten zijn NSF H1 of H2. Deze voedselveilige smeermiddelen worden bovendien in Koosjer- en Halal-gecertificeerde productiefaciliteiten vervaardigd.

Voor elke toepassing de juiste formulering

Om machinestilstand en -slijtage tot een absoluut minimum te herleiden, stelt elke toepassing andere vereisten aan de gebruikte smeermiddelen. Verolub komt daaraan tegemoet met een uiterst compleet aanbod, afgestemd op alle mogelijke toepassingen in de voedingsindustrie, van compressoren en vacuümpompen tot tandwielen, lagers en hydraulische toepassingen. Formuleringen worden bij Anderol bovendien op zorgvuldige wijze in-house ontwikkeld, zodat de fabrikant ook snel en gepast oplossingen kan bieden voor specifieke vragen uit de markt.

Tools en services

Naast het totaalaanbod aan H1 en H2 smeermiddelen, voorziet Verolub in diverse tools en services voor een optimale verwerking en beheer van de producten. Allerhande smeerapparatuur zoals Graco oliepompen, maar ook doseerunits, bandskimmers, vatenkarren en andere toebehoren, zijn zo standaard beschikbaar. Twee unieke services, Verolub Fluid Analysis en Verolub Fluid Monitoring, verzekeren dan weer dat het kwaliteitsniveau van de smeermiddelen op peil gehouden en hun levensduur geoptimaliseerd wordt. Waar nodig biedt het bedreven Verolub team nog verdere on-site support.

Met oog voor technische en logistieke uitdagingen

Het Verolub team bestaat uit gespecialiseerde technici, betrokken account managers en efficiënte binnendienstmedewerkers. Zij verzekeren een vlotte en accurate dienstverlening met oog voor technische en professioneel advies, afgestemd op de specifieke toepassing, alsook de praktische uitdagingen van de dag. Zo verzekeren de efficiënte logistiek en grote beschikbaarheid een snelle levering en biedt Verolub ondersteuning inzake onder meer opslag.

Een gebruiksvriendelijk webportaal laat klanten toe om eenvoudig alle technische informatie alsook actuele prijzen te raadplegen, en meteen tot bestelling over te gaan.

Photos d'entreprise

Preparation of ice-cream on factory

white wine in glass bottling machine at winery

Informations générales

Services Lubrifiants adresse Klaverbladstraat 2/A
3560 Lummen
België
Numéro de téléphone +32 13 46 08 00 Adresse email sales@verolub.be site Internet verolub.be

carte

Articles liés

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details