NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Routeco B.V.

Routeco is uw technische distributeur voor besturings- en automatiseringsproducten. Het bedrijf richt zich al sinds 1978 primair op dienstverlening aan de industrie. We zijn gespecialiseerd in de levering van de beste industriële besturings- en automatiseringsproducten aan onze klanten.

Routeco heeft sinds 1978 naam gemaakt als een van de grootste Britse distributeurs van industriële automatiserings- en besturingsproducten. Het bedrijf maakte een indrukwekkende periode van duurzame en ononderbroken groei door en bouwde in die periode een landelijk netwerk van verkooppunten op met meer dan 200 werknemers. Het bedrijf kon zo sterk groeien door zich te richten op de levering van de beste producten van toonaangevende leveranciers van over de hele wereld in combinatie met diverse diensten die de waarde ervan verhogen.

Door ons unieke streven naar een complete hoogwaardige dienstverlening vertrouwen tal van industrieën op ons, van de farmaceutische en de voedselverwerkingsindustrie tot de petrochemische en de materiaalverwerkingsindustrie; van de mijnbouw- en de metaalindustrie tot nutsvoorzieningen en de textielindustrie; van de automobielindustrie en de bouw tot werktuigbouw en drukkerijen.

We hebben ook het breedste aanbod van diensten met toegevoegde waarde op de markt en werken uitstekend samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwerpen en te leveren waarmee zij aan de unieke behoeften van hun markt kunnen voldoen.

Zie hier met welke producten, oplossingen en diensten we u kunnen helpen als de grootste Britse technische distributeur voor industriële besturings- en automatiseringsproducten.

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services AutomatisationMotion, Gears & Drives adresse Everdongenlaan 23
2300 Turnhout
België
Numéro de téléphone +32 14 394 340 Adresse email [email protected] site Internet routeco.com/nl-be

carte

Articles liés

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details