NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Master Builders Solutions

Master Builders Solutions is een wereldwijd handelsmerk van geavanceerde chemische oplossingen voor de bouw; nieuwbouw, renovatie en (industrieel) onderhoud. Oplossingen toegespitst op onder meer voegafdichting, waterdichting, herstellen en beschermen van beton en zowel decoratieve als industriële vloersystemen. Kortom, een compleet assortiment bouwchemie dat voortbouwt op meer dan 100 jaar ervaring in de bouwsector. Een assortiment oplossingen van vloer tot dak.

Ucrete industrievloeren van Master Builders Solutions voor de voedingsverwerkende- en drankenindustrie

De hoog chemisch resistente Ucrete industrievloeren van Master Builders Solutions vormen de maatstaf voor de voedingsverwerkende- en drankenindustrie.

Ucrete staat voor een reeks industriële zwaar belastbare vloeren die even slijtvast als onverwoestbaar zijn.

Ucrete vloeren hebben een enorme impactweerstand. Beschadigingen en barsten waarin bacteriën ontstaan worden tot een minimum beperkt.
Ucrete industrievloeren zijn vloeistofdicht en ondoordringbaar over de volledige dikte. Ucrete is hoofdzakelijk inert, biologisch niet-afbreekbaar en stimuleert de toename van bacteriën of schimmels niet. Vandaar hun succes in de voedingsverwerkende- en drankenindustrie.
Deze eigenschappen waarborgen een reinigbaarheid die vergelijkbaar is met de norm die voor roestvrij staal wordt gehanteerd, zelfs op sterk gestructureerde slipvaste Ucrete vloeren. De reiniging is eenvoudig en efficient. Gegarandeerde voedselveiligheid en lange levensduur van de vloer!

Ucrete vloeren zijn bestand tegen temperaturen tot 130°C en -40°C, zoals in koel- en vriescellen en  behouden hun kwaliteit bij thermische schokken.

Ucrete industrievloeren zijn ideaal voor renovatiewerken. Ucrete vloeren kunnen worden geplaatst tijdens de normale onderbrekingen in de productie – zoals ‘s nachts of tijdens het weekend. En zijn binnen 24 uur volledig belastbaar.

Ucrete industrievloeren dragen in vele opzichten bij tot duurzaamheid gedurende de hele levenscyclus.De lange levensduur van Ucrete vloeren – vaak zijn ze na 20 tot 30 jaar nog in gebruik – helpt om kostbare hulpbronnen te besparen.Het Eurofins Indoor Indoor Air Comfort Gold-certificaat toont aan dat Ucrete beantwoordt aan alle Europese emissienormen voor vloeren in afgesloten ruimten.

Ucrete draagt eveneens bij tot de LEED-score van de U.S. Green Building Council

Meer weten over ucrete-vloeren? klik hier.

MasterTop polyurethaan gietvloeren voor kantoren en winkels

MasterTop PU gietvloeren munten uit in vormgevingsflexibiliteit, elasticiteit en bieden een aangenaam loopcomfort. Dit gamma naadloze vloeren is beschikbaar in een ruim kleurenassortiment en biedt hierdoor enorme ontwerpmogelijkheden van een vloer met een strakke uitstraling tot een vloer met een kleurrijk creatief ontwerp.

Deze naadloze en vloeistofdichte vloeren laten zich makkelijk reinigen. Zij hebben weinig water en detergent nodig om ze te reinigen. U bespaart energie, werk, tijd en geld.

MasterTop naadloze gietvloeren voldoen aan de lage emissienormen wat resulteert in een gezonde binnenlucht die vrij is van vluchtige organische stoffen. Onze MasterTop kunststofvloeren hebben daarnaast een positieve impact op de certificering van gebouwen zoals LEED, HQE, DGNB en BREEAM.

MasterTop Pu gietvloeren zijn ideaal voor uw kantoren, winkel en ontvangstruimten.

Meer over Mastertop gietvloeren

Betonbescherming voor afvalwateropvangbekkens

Meer en meer voedingsverwerkende bedrijven zorgen zelf voor hun afvalwaterzuivering.

Vaak bestaan de opvangbekkens uit beton. Indien deze opvangbekkens niet voorzien zijn van de juiste coating wordt het beton op termijn aangetast door agressieve stoffen in het afvalwater.

MasterSeal 7000 CR is een scheuroverbruggend waterdichtings- en chemisch resistent beschermingscoating die het beton beschermt tegen erosie en aantasting door biogeen zwavelzuur.

Meer over MasterSeal 7000 CR

Onderhoud van het industriepand

Problemen met de betonstructuur van het pand of een lekkend dak? De MasterEmaco-betonreparatiemortels herstellen en renoveren van betonconstructies tot hun originele sterkte,  structurele integriteit en esthetiek zodat ze een langere levensduur hebben.

Voor lekkende daken bieden wij oplossingen met onze MasterSeal roof systemen;

MasterSeal Roof is een gamma van vloeibare hars-systemen voor de waterdichting van daken. Zij vormen een volledig gesloten, naadloos waterdichtingsmembraan zonder lasnaden en voegen die typische zwakkere plekken zijn in elk waterdichtingssysteem. MasterSeal Roof is ideaal voor daken met complexe constructies. MasterSeal Roof kan worden aangebracht op de oude waterdichte lag zonder dat deze moet veriwjderd worden. Hetgeen tijd- en kosenbesparing betekent.

Meer weten over alle oplossingen van Master Builders Solutions:
www.master-builders-solutions.be

Informations générales

Services Food Safety adresse Nijverheidsweg 89
3945 Ham
België
Numéro de téléphone +32 11 340 43 Adresse email mbs-cc-be@mbcc-group.com site Internet master-builders-solutions.be

carte

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details