NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Limoco

Al meer dan 40 jaar toonaangevend in de industriële ventilatie en stofafzuiging

Limoco N.V. werd in 1975 opgericht en telt momenteel zo’n 40 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Het familiebedrijf is vandaag een betrouwbare partner op het terrein van industriële ventilatie en afzuiging.

Dankzij 40 jaar ervaring en het inzetten van de meest actuele technologieën, zijn onze installaties conform met de geldende normen op het vlak van stofemissie, geluidsniveau en veiligheid.

Voor ieder project zoeken wij samen met onze klant een oplossing op maat, geheel volgens noden, wensen en budget van de klant. Tijdens de realisatie van elke projectstap staat ons team ter beschikking van de klant. Van ontwerp over projectbegeleiding en productie tot en met montage.

En zelfs daarna kan de klant nog bij ons terecht voor service en onderhoud van de nieuwe of reeds bestaande installatie. Omdat wij het volledige proces in eigen handen hebben, kunnen wij ons te allen tijden flexibel opstellen, zodat productieproces van de klant minimale hinder ondervindt.

Kwaliteit, flexibiliteit, strenge veiligheidsvoorschriften en stipte leveringen zijn onze hoofdbekommernissen. Wij zijn in het bezit van het ISO 9001- en het VCA*-certificaat, precies omdat kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats komen.
Een bijkomend pluspunt is de ligging van ons bedrijf in Oudsbergen, in het middelpunt van de Euregio en in de nabijheid van 2 autosnelwegen (E313 en E314).

Kortom, Limoco N.V. draagt bij tot een gezonde, comfortabele werkomgeving voor uw werknemers.

Waarom kiezen voor Limoco?

1 ENGINEERING

Omdat efficiëntie begint van bij de start, houden we die start zoveel mogelijk zelf onder controle. Onze fabricatie gebeurt daarom op basis van bestaande plannen. Maar de mogelijkheid om een volledig nieuw product te ontwikkelen bestaat eveneens. We onderzoeken de situatie en stellen oplossingen voor in functie van de wensen en het budget van de klant. Wanneer een keuze is gemaakt, volgen gedetailleerde uitvoeringstekeningen en een offerte. De klant heeft recht op duidelijkheid in elke stap van het ontwikkelingsproces, zowel over het technische als het financiële aspect van het project.

2 EIGEN PRODUCTIE

De productiehal beslaat 4.800 m², en is uitgerust met meer dan 50 stationaire machines voor alle vormen van plaat- bewerking in diverse staalsoorten. Van galva tot inox, aluminium, koper en messing. De plooi- en snijmachines verwerken platen tot 3 m lengte en 6 mm dikte. Verder beschikken we over verticale en horizontale persen, walsen, uithoekmachines, flens- en ponsmachines. Aftekenen en traceren behoort bij Limoco Industries tot het verleden: een volledig computergestuurde plasmasnijtafel heeft het werk overgenomen en is tevens een bijkomende waarborg voor nauwkeurigheid en kwaliteit. Onze uitgebreide knowhow geeft ons de flexibiliteit om elke vraag met een maatoplossing te kunnen beantwoorden. Want ook small jobs voor late beslissers of zeer dringende ‘tussendoor’-projecten worden met dezelfde aandacht en zorg uitgevoerd.

3 PLAATSING DOOR EIGEN MONTAGEPLOEGEN

De montageploegen van Limoco NV bestaan uit VCA*-gecertificeerde werknemers, en hebben de juiste mix van kwaliteiten: doorzicht, technische vaardigheid en ervaring. Zo vinden zij ook voor onvoorziene problemen snel een efficiënte oplossing. Uiteraard zijn de ploegen uitgerust met een gamma van technische hulpmiddelen, die de plaatsing van de installaties vereenvoudigt. Op die manier kunnen wij u een snelle en correcte plaatsing verzekeren, met de kleinst mogelijke hinder.
Limoco NV streeft ernaar uw productieproces ongestoord verder te laten lopen.

4 SERVICE EN NAZORG

Aangezien een ventilatie- en/of afzuiginstallatie een belangrijk onderdeel is van uw bedrijf, besteden wij de nodige aandacht aan service en nazorg. Zo bent u bij ons steeds verzekerd van :

 • 1 jaar garantie op werkloon en nieuwe onderdelen
 • 24u op 24 u service indien noodzakelijk
 • levering uit voorraad van alle courante onderdelen
 • gedetailleerde handleiding in het Nederlands
 • overhandiging van CE-certificaten + gedetailleerde onderdelenlijsten volgens ISO 9001
 • een onderhoudsboek met gedetailleerde omschrijving van de installatie, dat maandelijks doorgenomen dient te worden
 • een nota voor het eenvoudig oplossen van storingen door de klant zelf
 • complete afregeling van de installatie bij indienstzetting
 • leveren van meetresultaten op verzoek van de klant
 • as-built plannen in Autocad op verzoek van de klant

5 PRIJS – KWALITEIT

Wij werken met de beste materialen van verschillende Europese marktleiders.
Wij bezorgen u te allen tijde gedetailleerde en doorzichtige offertes zodat u op ieder moment kan volgen wat er gebeurt en wat het u zal kosten.

Informations générales

Services ventilation et dépoussiérage adresse Industrieweg-Noord 1141
3660 Oudsbergen
België
Numéro de téléphone +32 89 85 55 21 Adresse email info@limoco.be site Internet limoco-industries.be/

carte

  Envoie-nous un message

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details