NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Jansen Techniek

Meer dan 20 jaar machines voor de voedingsindustrie
Al meer dan 20 jaar bouwen wij machines voor de voedingsindustrie. Wij zijn begonnen in een oude kippenschuur, maar leveren inmiddels aan de grootste pluimveeverwerkers van Nederland en ver daar buiten.

Innoveren met hart en handen
Bij Jansen ontwerpen, bouwen en leveren wij maatwerk oplossingen t.b.v. de industriële productielogistiek. Net als onze machines zijn wij voortdurend in beweging en ontwikkelen wij elke dag nieuwe systemen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Wij zijn gek op techniek, maar nog belangrijker vinden wij de mensen achter de machines: onze klanten, onze partners en onze collega’s.

Gedreven en vakkundig team
Zoals alle onderdelen van een machine samenwerken om een taak uit te voeren, zo werken wij met elkaar om uw productieproces te verbeteren. Met liefde voor techniek, teamwork en vakmanschap zetten wij ons elke dag met veel plezier in om nieuwe ideeën om te zetten in mooie machines.

Alles in Huis
Mooie goedwerkende machines ontstaan niet zomaar. Ze zijn het resultaat van innovatieve ideeën, hard werk, toegewijd vakmanschap en het juiste gereedschap. Iedereen bij Jansen levert een bijdrage.

Twee bedrijven onder één dak
Wij opereren vanuit twee bedrijven: Jansen Techniek en Jansen Control Systems. Jansen Techniek richt zich op machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie terwijl Jansen Control Systems zich bezighoudt met de verkoop en onderhoud van end-of-line inspectie systemen waaronder metaaldetectoren en X-ray systemen.

Uw productie goed laten functioneren, daar doen wij alles aan
Naast het ontwikkelen en bouwen van geschikte oplossingen voor onze klanten vinden wij het net zo belangrijk dat deze oplossingen goed blijven functioneren. Wanneer u niet tevreden bent over het resultaat van een Jansen systeem, zullen wij er alles aan doen om deze naar tevredenheid te laten werken.

Sociaal betrokken
Mensen zijn belangrijker dan machines. Op sociale vlak proberen wij waar we kunnen een bijdrage te leveren aan onze samenleving door een aantal goede doelen en/of acties te steunen.

Duurzaamheid
Wereldwijd groeit het bewustzijn dat we niet zomaar kunnen doen en laten wat wij willen, maar rekening moeten houden met de aarde waarop wij leven. Dit geldt ook voor ons als machinebouwer in Putten.

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services Food Safety adresse Hoge Eng West 40
3882 TR Putten
Nederland
Numéro de téléphone +31 (0)341 353829 Adresse email info@jansentechniek.nl site Internet jansentechniek.nl

carte

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details