NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Innomatic

Innomatic is uw aanspreekpunt voor Procesautomatisatie, Smart Vision en Datacaptatie in de voedingsindustrie.

We realiseerden al uiteenlopende projecten voor KMO’s en multinationals in verschillende sectoren en landen. Van de automatisatie van één handeling tot een compleet geautomatiseerd proces, van ontwerp tot bouw, u heeft maar één aanspreekpunt nodig voor het hele proces.

Op onze website www.innomatic.be vind u diverse projecten waar we de kwaliteit en het rendement van die productieprocessen verhoogd hebben.

Onze 3 Expertisepijlers: Procesautomatisatie, Smart Vision en Datacaptatie


PROCESAUTOMATISATIE/INTEGRATOR

We automatiseren nieuwe productielijnen, transportbanden en industriële bewerkingen. Als integrator zorgen we ervoor dat zowel mechanisch als elektrisch de machine kan opgebouwd worden zowel nieuw als upgraden van bestaande machines. We gebruiken de nieuwste technieken zodat u nog sneller, preciezer en veiliger kan produceren. We voeren de bijhorende interventies uit bij onze klanten, alsook het management van uw intern technische dienst bij het zelf uitvoeren van de automatisatieprojecten.


SMART VISION

Gezien de snelheid van heel wat productieprocessen, worden vaak camera’s ingezet om de kwaliteit te bewaken. Met specifieke software kunnen we de vorm en kleur van producten controleren. En dankzij het gebruik van camera’s kunnen foutieve producten manueel of automatisch verwijderd worden, zodat het productieproces niet moet worden stilgelegd.


OEE (DATACAPTATIE) EN MES

Bij OEE en MES gaan we verder in het automatisatieproces.

Dankzij de koppeling met OEE-software (Overall Equipment Effectiveness) kunt u uw machines en productielijnen – kortom: de hele productiesite – monitoren. Waardevolle data over uw verbruik, verliezen en winstmogelijkheden worden visueel gerapporteerd. Zo kunt u snel bijsturen. Met een MES (Manufacturing Execution System) schalen we uw installatie op. We creëren een link tussen uw ERP-systeem en uw machinepark. Dat maakt het mogelijk om bidirectioneel te werken: de machines worden aangestuurd vanuit de planning en de warehousing kan vlot bijgestuurd worden.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om de optimalisatiemogelijkheden van uw machinepark voor te leggen en of er ruimte is voor innovatie op vlak van intelligente camera’s en/of datalogging. Een voorstel op maat, waarover u aan waardevol info zult beschikken.

Voor meer info, bekijk onze bedrijfsbrochure.
Bel 056/31.12.06 of mail naar [email protected]

Photos d'entreprise

Informations générales

Services Solutions adresse Koetsierstraat 4
8560 Wevelgem
België
Numéro de téléphone +32 56 311 206 Adresse email [email protected] site Internet innomatic.be/

carte

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details