NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Industrial Auctions BV

Nederlandse professionaliteit vertaald naar een internationale online veilingmeester.

Industrial Auctions is een bekend begrip in de voeding- en drankenindustrie, het bedrijf veilt machines, inventaris en complete productielijnen voor groot en klein.

In de voedingsmiddelen- en drankenindustrie hebben bedrijven vaak te maken met hoge prijzen en lange wachttijden bij het kopen van machines. Het is belangrijk dat goede machines snel geleverd worden en bedrijven vooruit kunnen. Dit is waar Industrial Auctions om de hoek komt kijken, ze weten hoe het moet!

Industrial Auctions opereert sinds 2010 als online veilingbedrijf voor gebruikte machines in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. In deze tijd heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt en organiseert het momenteel veilingen door heel Europa en heeft het klanten van over de hele wereld. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn bedrijven als Vion Food Group, Nestlé, Friesland Campina, 2 Sisters Food Group en vele andere grote namen zoals deze. Naast de groei in omvang is Industrial Auctions ook blijven groeien in kennis over de nichemarkt waarin de onderneming opereert.

Zowel in het interne beheer als in de communicatie naar haar klanten toe, vindt Industrial Auctions het belangrijk om focus te houden op transparantie, het leveren van optimale service en te allen tijde te streven naar een persoonlijke benadering.

Vanuit het kantoor in Eindhoven (NL) werkt het team dagelijks met zo’n 25 medewerkers om zowel de aannemers als de inkopers zo goed mogelijk bij te staan. Elke medewerker voert zijn eigen taken uit en ondersteunt een ander waar nodig. Door als één team hard te werken, worden doelen bereikt.

Via zowel online- als offline kanalen vindt Industrial Auctions het belangrijk om de veilingen internationaal te promoten. De veilingen worden gepromoot in verschillende tijdschriften en online kanalen binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, van over de hele wereld.

Benieuwd naar het bedrijf, waar ze voor staan, de veilingen die ze organiseren, het team en alle aanvullende informatie die je maar wil weten? Bezoek www.Industrial-Auctions.com of blijf op de hoogte van hun werkzaamheden via de social media van Industrial-Auctions, schrijf je in voor de nieuwsbrief of breng een bezoek in Eindhoven waar ze gevestigd zitten.

vidéo d'entreprise

Photos d'entreprise

Informations générales

Services commissaire-priseur en ligne adresse Looyenbeemd 11
5652 BH Eindhoven
Nederland
Numéro de téléphone +31 (0) 40 2409 208 Adresse email Info@industrial-auctions.com site Internet www.Industrial-Auctions.com

carte

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details