NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Groschopp BV

Sinds 2001 levert Groschopp B.V. als exclusieve agent voor de Benelux hoge kwaliteitsproducten van de fabriek Groschopp rechtstreeks aan haar relaties. De fabriek Groschopp AG in Duitsland bestaat al sinds 1922. Groschopp AG is een begrip in de markt en een betrouwbare en degelijke Duitse fabrikant waarmee wij zeer korte lijnen onderhouden. Voor onze relaties binnen de Benelux beschikken wij over een grote eigen voorraad, zo bent u gegarandeerd van een snelle levering.

Naast het grote standaard assortiment aan handzame motoren, reductoren en aanverwante producten biedt Groschopp B.V ook oplossingen op maat. Denk hierbij aan motionoplossingen, complexe servotoepassingen en aandrijfautomatiseringsoplossingen. Samen met de klant gaan wij op zoek naar de best passende aandrijfoplossing, qua functionaliteit maar ook qua budget. Om u deze klantspecifieke oplossingen te bieden werken wij nauw samen met verschillende gerenommeerde partners. Zo hebben wij het antwoord op ieder specifiek aandrijfvraagstuk en heeft u het gemak van slechts één aanspreekpartner.

Uitgebreide G-zoekmachine

Na invoeren van enkele parameters en voorkeuren toont dit uitgebreide filter de beschikbare aandrijvingen. De grondgedachte achter het onderwerp “snel op de plaats van bestemming”.

Groschopp heeft voor vrijwel elk aandrijfvraagstuk een aandrijfoplossing. De kunst is die twee bij elkaar te brengen. Hiermee zijn wij u graag van dienst.

De mensen die bij Groschopp B.V. werken hebben veel knowhow van de markt, de techniek, de toepassingsgebieden en de producten, hetgeen belangrijk is om een juiste oplossing te kunnen aandragen. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt en weten wij welke innovaties er zijn. Wij kunnen putten uit een enorme database aan kennis, ervaring en oplossingsgerichte denkkracht. Wij werken samen met de beste leveranciers, waardoor we hoogwaardige producten kunnen leveren. Daarnaast denken wij graag met onze klanten mee om zo altijd de beste oplossingen te kunnen bieden.

Groschopp werkt visualiserend: wij demonstreren u graag een oplossing.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

vidéo d'entreprise

Informations générales

Services RVS Services consulairesSolutionsFood SafetyHygièneMotion, Gears & DrivesMachinesContrôle de la peséeEntraînement adresse Moerbei 6
3371 NZ Hardinxveld-Giessendam
Nederland
Numéro de téléphone +31 (0)184 620 190 Adresse email info@groschopp.be site Internet groschopp.be numéro de TVA NL809655664B01

carte

    Envoie-nous un message

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details