NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Goddeeris

Goddeeris is zo’n familiebedrijf. De Roeselaarse specialist in piping, HVAC en Sprinklers begon als tweemanszaak in de jaren zestig. Inmiddels werken er meer dan 140 mensen, draaien ze een miljoenenomzet en kloppen zowel multinationals als lokale ondernemers graag bij hen aan. Hier stopt het niet. Het bedrijf timmert aan een ambitieuze toekomst.

In 1962 richtten Louis en Bernard Gebroeders Goddeeris op: een lokaal familiebedrijf in het hartje van Roeselare, gespecialiseerd in leidingen. In de jaren zeventig en tachtig voerden de gebroeders onder meer projecten uit bij Cargill. Dit bood kansen richting een nieuwe markt: de industriële sector. Sindsdien zijn industriële leidingen hun specialiteit.

BHAG-principe

In 2008 volgde een nieuwe grote verandering. Het bedrijf koos bewust voor een gestructureerde bedrijfsvoering met een inspirerende visie en missie, gebaseerd op het BHAG-principe, wat staat voor Big, Hairy Audacious Goal. Door een groot, gedurfd en stoutmoedig doel aan de horizon te stellen, kreeg Goddeeris een enorme boost. Een aantal multinationals zoals Coca-Cola, Clarebout Potatoes en Alpro maar ook lokale groeibedrijven als Colruyt en kleine lokale ondernemingen behoren tegenwoordig tot het portfolio.

Bedrijf van het jaar

Een van de troeven van het familiebedrijf is doen wat ze beloven. Het zich houden aan vooropgestelde planningen heeft hoge prioriteit. Hiermee kunnen ze stilstanden verminderen en het rendement en de snelheid van de productie verhogen. De technische dienst zoekt daarbij naar oplossingen, maar verzorgt ook de communicatie tussen de verschillende verantwoordelijken. Dat is essentieel en wordt door de klanten enorm  geapprecieerd.

Wereldspeler

En de toekomst? De nieuw gestelde doelen zijn minstens zo groot, gedurfd en stoutmoedig. Goddeeris wil sterk internationaliseren en verlegt daarom de focus van België naar de wereld. Met hun gedrevenheid en unieke aanpak gaat dit zeker lukken.

Referenties

vidéo d'entreprise

Photos d'entreprise

Informations générales

Services HVACIndustrial pipingarroseurs adresse Ovenhoek 26
8800 Roeselare
België
Numéro de téléphone +32 51 24 00 88 Adresse email [email protected] site Internet goddeeris.be

carte

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details