NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Elmacon

ONS PARCOURS – Van 2011 tot nu…
Het was niet in de gebruikelijke garage of slaapkamer maar in een koeienstal in Beselare (Zonnebeke) dat Elmacon in 2011 het licht zag. Sindsdien loopt (ruimte om te) groeien als rode draad door ons bedrijfsverhaal. Na een korte periode in de oude gebouwen van Mariasteen in Rumbeke verhuisden we in 2018 naar onze nieuwe locatie in Beveren-Roeselare, waar we een jaar later genoodzaakt waren onze werkplaats te verdubbelen.

ONS TEAM – Gedreven en klantgericht
Het Elmacon-team is een mix van vaste medewerkers en ervaren freelancers. Hun goesting om voor ons te werken, is de beste motivatie om bij elke klant topwerk af te leveren. We ‘soigneren’ ze dan ook graag: de juiste man (m/v) in de juiste functie, ruimte om continu bij te leren, open en positieve communicatie en een familiale sfeer. Het jonge team staat ook open voor digitalisering waarop we zowel intern als op de werf inzetten. Zo kunnen we onze tijd besteden aan wat écht belangrijk is: creatieve oplossingen vinden voor de uitdagingen van onze klanten, en snel schakelen als dat nodig is.

Pepijn Vangansbeke
Sales Manager
Mail | +32 471 12 10 96

Thomas Vandaele
Project Manager
Mail | +32 476 40 37 74

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU DOEN? – Piping & constructie in kunststof & rvs
We zijn gespecialiseerd in piping en constructie, zowel in RVS als in kunststof. Voor sommige projecten komt slechts één van deze activiteiten aan bod, maar vaak doen klanten beroep op ons omdat we die activiteiten ook combineren in de vorm van skids of andere ‘plug-and-play’ installaties.

Bekijk onze diensten

Photos d'entreprise

Informations générales

Services Piping & Construction adresse Onledebeekstraat 19
8800 Roeselare
België
Numéro de téléphone +32 51 62 59 49 Adresse email [email protected] site Internet elmacon.be

carte

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details