NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Beeuwsaert Construct

Meer dan 15 jaar ervaring

In 2004 richtten Didier en Jeroen Beeuwsaert samen Beeuwsaert Construct op. Toen al hadden ze allebei jaren ervaring in de bouw van industriële en agrarische gebouwen. Vandaag staan ze aan het hoofd van een bedrijf dat jong is en toch zo’n 180 projecten per jaar realiseert. Denk aan de bouw van stallen, staalconstructies, loodsen en koelruimtes, naast hangarbouw en de bouw van winkelruimtes, kantoorgebouwen en opslagplaatsen.

Passie als drijfveer

Vandaag geven Didier en Jeroen met Beeuwsaert Construct, staalfirma BSM en de Waalse firma Jean Simon 150 mensen werk in België en Noord-Frankrijk. De sleutel tot hun succes? Dat is de kracht van snelheid, flexibiliteit en kwaliteit gebundeld in een familiebedrijf. Met twee gepassioneerde zaakvoerders aan het roer en de juiste medewerkers op de juiste plek is Beeuwsaert een sterk en wendbaar bouwteam dat jouw project op een professionele manier aanpakt.

Sterk bouwteam

Het team van Jeroen en Didier bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen die jouw project nauwkeurig uitwerken. De eigen ontwerp- en studiedienst, de afdeling die instaat voor afbraakwerken en funderingen, het atelier en de montage- en afwerkingsploeg vormen samen een sterke ploeg, die een bedrijfsgebouw realiseert waar je trots op mag zijn.

Jarenlange vakkennis

Dankzij de vakkennis, de nauwgezette opvolging van elk dossier, de kwaliteitscontrole en de communicatie binnen het team en tussen de projectopvolger en de bouwheer, slagen we erin zowel eenvoudige constructies als complexe en omvangrijke bedrijfsgebouwen snel en goed te realiseren.

Door het behalen van het EN-1090 certificaat kunnen we elke gefabriceerde staalstructuur een CE-markering meegeven.

https://www.beeuwsaert-construct.be/nl/realisaties

Informations générales

Services Durabilité adresse Nijverheidslaan 3
8880 Ledegem
België
Numéro de téléphone +32 (0)56 43 18 43 Adresse email [email protected] site Internet beeuwsaert-construct.be

carte

Articles liés

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details