NLFR

Platforme pour l'industrie agroalimentaire et des boissons
Retour à l'aperçu

Atree

Atree optimaliseert en automatiseert bedrijfskritische processen

Alles begint bij een analyse van je huidige workflow en je verwachtingen. Samen stellen we de doelen vast. Een ervaren equipe zet die doelen om in een duidelijk plan van aanpak en een gebruiksvriendelijke uitvoering. In eigen huis ontwikkeld en door onze vertrouwde techniekers geïnstalleerd.

Atree: vereende krachten voor automatisering

De naam Atree is zoveel meer dan een goed klinkende bedrijfsnaam. Het omvat de filosofie en de krachtige basis van de firma. De ‘A’ staat uiteraard voor automatisering, de kern van wat onze gemotiveerde groep aan technische sterkhouders dagelijks verwezenlijkt. Maar daar stopt het niet.

20 jaar ervaring

Tree’ verwijst naar een statige, doorwinterde boom, stevig vastgeworteld in de bodem. Zo bouwt ook Atree op stevige fundamenten via zijn oprichters. Met elk meer dan 20 jaar ervaring zijn de mogelijkheden quasi onbegrensd. Want waar concurrenten stoppen, gaat Atree nog een stapje verder. Net zoals een boom die zijn takken steeds verder uitstrekt. Dat is de hoofdletter ‘A’ van Automatisatie waardig.

Dat ze met 3 zijn, de drijvende krachten achter Atree? Ja, ook dat zit vervat in de naam. Elk met hun eigen specialiteit:

Ambitieus, flexibel en op maat

Onze aanpak is flexibel. Dat betekent dat de automatisering volledig op maat van je bedrijf gebeurt. En met ambitie: ook uitdagende wensen vertalen we intern naar concrete oplossingen. Het zijn maar enkel van de bedrijfswaarden die we hoog in het vaandel dragen.

Elk teamlid dat meewerkt aan je project houdt deze normen in gedachten. Ze maken deel uit van ons DNA. Die bedrijfswaarden vormen de rode draad doorheen onze dienstverlening. Of het nu montage en bekabelingbordenbouwPLC of SCADA programmatie, of visualisering betreft

Informations générales

Services Solutions adresse Mortelputstraat 13
8810 Lichtervelde
België
Numéro de téléphone +32 51 22 68 93 Adresse email [email protected] site Internet atree.be

carte

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details