NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Stäubli Benelux N.V.

Stäubli is een wereldwijde leverancier van industriële en mechatronische oplossingen met vier specifieke divisies: Electrical Connectors, Fluid Connectors, Robotics en Textile,

De Robotics divisie produceert industriële robots die de productiviteit en efficiëntie in de voedingsindustrie verhogen, terwijl het risico op besmetting vermindert.

Kenmerken Stäubli food grade robots
– Hygiënisch ontwerp in overeenstemming met de EHEDG-aanbevelingen
– Gemakkelijke toegankelijkheid, reinigbaarheid en ontsmetting
– NSF H1 food grade olie zonder prestatieverlies
– Geen micro organische penetratie door ontwerp en drukregeling

In de voedings- en drankenindustrie, waar apparatuur met een hoge verwerkingscapaciteit werkt, kan frequente handmatige manipulatie de prestaties en hygiëne in gevaar brengen. Geautomatiseerde oplossingen maximaliseren de efficiëntie door onderbrekingen te minimaliseren, de flexibiliteit te verhogen en de risico’s van besmetting te elimineren. Daarom hebben klanten in de voedingsmiddelenindustrie behoefte aan de best presterende robotoplossingen. Onze robotarmen zijn ontworpen voor alle toepassingen, van verwerking tot sorteren, verpakken en palletiseren aan het einde van de lijn.

Stäubli is een internationale groep die momenteel actief is in 29 landen, met agenten in 50 landen op vier continenten. Ons wereldwijde personeelsbestand van 5.700 medewerkers deelt het engagement om samen te werken met klanten in bijna elke sector om uitgebreide oplossingen te bieden met ondersteuning op lange termijn. Oorspronkelijk opgericht in 1892 als een kleine werkplaats in Horgen/Zürich, Zwitserland, is Stäubli vandaag een internationale groep met hoofdzetel in Pfäffikon, Zwitserland.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services AutomatiseringSnelkoppelingssystemenIndustriële atomatisatie Adres Engelse Wandeling 2D
8500 Kortrijk
België
Telefoonnummer +32 56 36 40 00 E-mailadres benelux@staubli.com Website www.staubli.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details