NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Christeyns NV

Christeyns, een familiebedrijf van Belgische origine, is gespecialiseerd in hygiëne en in service. 

Christeyns staat synoniem voor superschoon. Ons handelsmerk? Een combinatie van hoogwaardige chemische producten, betrouwbare apparatuur en een flexibele service op maat van de klant. Onze portfolio omvat producten voor de professionele textielverzorging, de voedingsindustrie, de professionele schoonmaakindustrie en de gezondheidszorg.

Het basiselement? Chemie met onze klanten
Hoewel we een wereldwijd bedrijf zijn, zitten we diep geworteld in de lokale gemeenschappen. Dat geeft ons wezenlijk inzicht in internationale verschillen in de wensen en voorkeuren van klanten. Wereldwijd bedrijf, lokale service.

Kennis is onze kracht
Christeyns is niet enkel een productiebedrijf, maar ook een kennis gebaseerde onderneming. Met vier onderzoekscentra, continue investeringen in Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) en een team van zeer ervaren hygiënespecialisten staan we ten dienst van onze klanten. Samen met hen bestuderen we hun uitdagingen en zetten we ideeën uit de markt om in nog betere, toekomstgerichte producten.

Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een specifiek systeem, een oplossing op maat of een gepersonaliseerd concept.

Christeyns – Feel Our Passion

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Hygiëne Adres Afrikalaan 182
9000 Gent
België
Telefoonnummer +32 9 223 38 71 E-mailadres info@christeyns.com Website christeyns.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details