NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Industrial Auctions: uw partner in de voedings- en drankenindustrie
Ook diverse verpakkingsmachines worden aangeboden

Industrial Auctions: uw partner in de voedings- en drankenindustrie

Online veilingen zijn een populaire manier geworden om een grote verscheidenheid aan artikelen te kopen en verkopen, van antiek en kleding tot elektronica en industriële apparatuur. Het gemak, de toegankelijkheid en het grote bereik van online veilingen hebben ze tot een favoriete methode voor particulieren en bedrijven gemaakt om handel te drijven. Veel online veilingplatformen zijn gespecialiseerd in specifieke categorieën of niches. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Industrial Auctions. Industrial Auctions is een gespecialiseerd online platform dat online veilingen organiseert met machines voor de voedings- en drankenindustrie. Het bedrijf brengt kopers die op zoek zijn naar machines en verkopers die hun overtollige machines willen aanbieden samen.

Het aanbod bestaat onder andere uit diverse vleesverwerkingsmachines.

Industrial Auctions heeft al honderden veilingen georganiseerd en duizenden machines geveild. Ze doen dit via hun online platform. Hier kun je alle actieve veilingen vinden en een glimp opvangen van de aankomende veilingen. Sommige veilingen zijn heel specifiek voor één branche binnen de industrie, terwijl andere een diversiteit aan machines bieden die binnen verschillende branches gebruikt kunnen worden. Als de veiling voor een specifieke branche is, zoals vlees-, vis- of groenteverwerking, zie je dit vaak al in de veilingtitel terug. Zo kan een koper eenvoudig zien of een veiling biedt wat hij zoekt. Naast dit verschil heeft elke veiling meerdere categorieën om het aanbod op te splitsen. Erg handig als je bedenkt dat sommige veilingen uit meer dan 1.000 machines bestaan. Als een koper bijvoorbeeld specifiek geïnteresseerd is in de aankoop van een vacuümvuller, kan hij door op de categorie vacuümvuller te klikken zijn aandacht richten op het relevante aanbod. Tot slot heeft het platform van Industrial Auctions ook een zoekfunctie waarmee je niet alleen op type machine kunt zoeken, maar ook op merknaam of zelfs serienummer. Deze categorieën en zoekfuncties vereenvoudigen het proces om relevante machines te vinden wat ervoor zorgt dat tijd en moeite worden bespaart.

Vemag vacuümvuller.

Persoonlijk dashboard

Gevonden wat je zocht? Volg het kavel en vindt deze terug op je persoonlijke dashboard. Hier vind je de gevolgde kavels pagina waar je alles kan vergelijken en beheren. Voor elk kavel kun je de resterende tijd zien, wat helpt bij het plannen van je biedingen en ervoor zorgt dat je geen belangrijke deadline mist. En mocht dat nog niet genoeg zijn, dan wordt er op de sluitingsdag een e-mail gestuurd ter herinnering. Tot slot is het mogelijk om direct vanaf deze pagina te bieden, wat het makkelijker maakt om snel te reageren terwijl de klok tikt. Al met al biedt Industrial Auctions een interessant platform voor het kopen en of verkopen van voedings- en drankenmachines. Met een zeer divers en continu wisselend aanbod aan machines, zit er altijd iets voor je bij. 

Bezoek de website www.Industrial-Auctions.com en ervaar het zelf.     ■

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details