Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Allergenen onder controle

Allergenen onder controle

 Allergenen zijn verantwoordelijk voor het grootste aantal voedselgerelateerde recalls. De nieuwe wetgeving rondom Precautionary Allergen Labelling (PAL) stelt daarbij ook extra eisen aan je etiket en risicobeoordeling.

Hoe voorkom je fouten én voldoe je straks aan de regels?

Tijdens het gratis webinar ‘Allergenen onder controle – wetgeving, risico’s en best practices’ krijg je praktische inzichten in:


✔ Het opzetten van een sluitend allergenenbeleid
✔ Wat je moet weten over de nieuwe PAL-wetgeving
✔ Lessen uit recente allergenengerelateerde recalls

📅 Dinsdag 9 september

🕙 10.30 – 11.30  

Laat je in een uurtje bijpraten en voorkom verrassingen bij inspecties of etikettering.

Sprekers

  • Carla van der Hall
    Spreker, Kennisspecialist bij Mérieux NutriSciences | ktba
  • Aida Afrasiaby
    Host, Content Marketeer bij Mérieux NutriSciences | ktba

Heeft u vragen over dit artikel, project of product?

Neem dan rechtstreeks contact op met KTBA, Mérieux NutriSciences.

Contact opnemen

Stel je vraag over dit artikel, project of product?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoonnummer +31 (0)416 348910 E-mailadres info@ktba.be Website ktba.be

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details

Kunnen we je helpen met zoeken?

Bekijk alle resultaten