NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Robbe Industries

Vanuit onze vestiging in Torhout (West-Vlaanderen) ontwikkelen en produceren wij industriële weegsystemen en dit op maat van de klant.

ENGINEERING
Wij ontwerpen alle weegsystemen in-house.

PRODUCTIE
Wij beschikken over de nodige productie ateliers voor zowel mechanische constructie, elektronica als software van onze weegsystemen.

INSTALLATIE
Wij installeren uw weegsysteem on-site. 

GOEDKEURING
Wij beschikken over de nodige goedkeuringen om eerste ijk, herijk, herstellingen en controles uit te voeren van Niet Automatische én Automatische WeegInstrumenten.

Bovendien zijn wij VCA* gecertificeerd.

SERVICE NA-VERKOOP
Wij bieden een 24/24u service aan met aangepaste onderhoudscontracten.

Missie

Bij Robbe Industries streven we ernaar om een breed gamma kwalitatieve weegoplossingen aan te bieden op maat van onze klanten.  Als familiale KMO die kan rekenen op jarenlange ervaring – reeds sinds 1845 – zijn we dan ook gekend om onze kwalitatieve weegtoestellen en onze klantgerichte en no-nonsense aanpak.

Het voltallige team van Robbe Industries zet zich daarenboven ook steeds 100%  in om elk project van A tot Z succesvol te kunnen opleveren. We focussen hierbij zowel op de best mogelijke oplossing op het vlak van efficiëntie en effectiviteit, alsook op de meest rendabele optie voor uw bedrijf.

U kan hierbij niet alleen rekenen op onze jarenlange ervaring, maar we zetten ook volop in op training en opleiding van onze medewerkers. Elke medewerker wordt de nodige kennis bijgebracht op vlak van techniek, veiligheid en metrologie.  Permanente bijscholing behoort dan ook tot ieders standaard opleidingspakket.

Op deze manier kunnen we verzekeren dat uw project een blijvend succesverhaal zal worden!

Robbe Industries, uw partner voor weighing solutions!

algemene informatie

Services WeegbruggenLiquid fillingVullen van zakkenProceswegenCheckwegenAfvullen in verpakkingen op gewichtSolutionsWegenDoserenMachinesGravimetrisch vullenWeegplateaus Adres Noordlaan 7
8820 Torhout
België
Telefoonnummer +32(0)50 21 25 47 E-mailadres [email protected] Website robbe-industries.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details