NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Presa

Presa, al meer dan 40 jaar uw lokale partner op gebied van verpakkings-, print- en etiketteermachines, controle- en inspectiesystemen

Met meer dan 17.000 succesvolle installaties is Presa een vooraanstaande speler in de BeLux-markt waarbij de focus op kwaliteit wordt bevestigd door een langdurige ISO 9001:2015 certificaat.

We bieden u verpakkingsoplossingen aan zoals:

PresaCode

We hebben een ruim aanbod aan industriële printtechnologieën voor de markering van producten, het printen van barcodes, datamatrix codes, batchnummers, enzovoorts:

PresaLabel

We bieden u een uitgebreid assortiment etiketteeroplossingen, etiketteermachines voor het labelen van uw producten aan zoals:

PresaControl

Tot slot bieden we u enerzijds mobiele barcode scanners van Datalogic en anderzijds een uitgebreid assortiment controle- en inspectiesystemen van het merk Antares Vision Group.

Kernwaarden

 • We streven naar een constante tevredenheid van onze klanten.
 • Grondige product- en applicatiekennis vormen de basis voor ons deskundig advies.
 • Ons assortiment is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten en ondersteund door uitgebreide expertise.
 • We streven naar onderscheidende en hoogwaardige service, altijd gericht op het overtreffen van verwachtingen.
 • Onze dienstverlening kenmerkt zich door een professionele aanpak die volledig gericht is op de behoeften van onze klanten.

Team

Momenteel bestaat ons team uit 35 enthousiaste medewerkers. Dit aantal groeit jaarlijks om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen.

Binnen ons team zijn meer dan 10 service engineers dagelijks onderweg om klanten te ondersteunen bij installaties, onderhoud en expertise. Dankzij toewijzing van specifieke regio’s en expertise aan elke service engineer garanderen we een snelle en hoogwaardige service

Ook onze accountmanagers hebben hun eigen regio en expertise binnen het product assortiment. Hierdoor zijn ze in staat om elke klant altijd de juiste oplossing te bieden. Elke accountmanager streeft naar het opbouwen van duurzame langetermijnrelaties met hun klanten.

Tot slot hebben we een toegewijd team van binnendienst medewerkers die verantwoordelijk zijn voor administratieve, planning-, logistieke-, financiële- en marketingtaken.

Gezamenlijk zetten al onze medewerkers zich volledig in om altijd de beste service te bieden aan al onze klanten.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services print- en etiketteermachinesControle- en inspectiesystemen Adres Brusselsesteenweg 558
3090 Overijse
België
Telefoonnummer +32 2 657 02 22 E-mailadres info@presa.com Website presa.com/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details