NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

ELSCOLAB

Jouw partner voor een betrouwbare continuïteit van metingen, processen en applicaties.

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: de partner voor een betrouwbare continuïteit van metingen, processen en applicaties.

Naast het juiste materiaal bieden wij ook de juiste kennis aan. De toepassingen bij de klanten blijven probleemloos draaien door onze ondersteuning en opleiding tijdens implementatie, onderhoud en training.

We staan bekend om onze expertise, goede technische kennis en naverkoopdienst. Door de jaren heen zijn we een belangrijke partner geworden voor laboratorium en industriële apparatuur in de Benelux markt. Ons uitgebreid pakket aan oplossingen wordt ondersteund door een enthousiast team van ervaren applicatie- en onderhoudsspecialisten in diverse domeinen.

We zijn sinds 1982 actief in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Industrie

Wij bieden een compleet gamma instrumenten en oplossingen voor industriële processen. Er zijn specifieke oplossingen voor elke industrie en elke applicatie: van voedselproductie tot de farmaceutische industrie tot zware chemische processen.

Onze producten voldoen aan en overtreffen de industriestandaarden van vandaag. Zij voldoen uiteraard aan de internationale richtlijnen en normen inzake veiligheid (ATEX, SIL, etc.) en hygiëne (FDA, USP, EHEDG, etc.). De inline en online sensoren kunnen zowel digitaal als analoog met het procescontrolesysteem communiceren.

Onze specialiteiten: pH/ORP, zuurstof, UV-VIS-NIR spectrofotometrie, geleidbaarheid, kleur, troebelheid, refractometrie, druk, temperatuur, debiet, galvanische scheidingen, etc.

Water & Milieu

We staan garant voor een compleet gamma kwaliteits- en kwantiteitsmetingen in water, zowel voor industrieel afvalwater alsook voor oppervlaktewater zoals beken, kanalen en mariene toepassingen.

Naast analyzers voor COD, TOC, nitraat, ammonium, fosfaat, zwevende stof, zuurstof, pH, etc. bieden we eveneens robuuste draagbare veldmeters, monsternametoestellen, debiet- en stroommeters voor oppervlaktewater.

Elscolab heeft ook uitgebreide ervaring met totaaloplossingen voor watermonitoring: voeding met behulp van zonnepanelen, GPRS-communicatie, datalogging, installatie, etc.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services SolutionsFood SafetyAutomatiseringService & SolutionsSensorenMeet- en regeltechniekProcess & Instrumentation Adres Hogenakkerhoekstraat 14
9150 Kruibeke
Telefoonnummer +32 (0)3 250 15 70 E-mailadres [email protected] Website elscolab.com

kaart

Gerelateerde artikelen

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details