NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

Dexis Belgium NV

Eén gesprekspartner voor een geïntegreer­de 360°-aanpak

Voedselproducerende bedrijven staan elke dag voor uitdagingen. Consumentenveilig­heid is vandaag een absolute prioriteit en bij de industriële productie van levensmiddelen worden dan ook bijzonder hoge eisen gesteld aan de technische componenten die in de ma­chines worden gebruikt en aan het onderhoud en de service daarvan.

Bovendien moet er steeds meer geproduceerd worden om aan een stijgende vraag naar voe­dingsmiddelen te voldoen. Machines optimaal en duurzaam laten draaien, is één uitdaging, de zoektocht naar steeds innovatievere compo­nenten en producten om méér rendement uit het machinepark te halen, een andere.

En dan hebben we het nog niet gehad over voedselveilig produceren en werken: veilig en hygiënisch werken is dé kritische factor. Hygiëne is een topprioriteit in de voedings­sector. Maar het gaat over meer dan kiezen voor hygiënisch ontworpen onderdelen, ge­reedschappen, onderhoudsproducten en PBM. Het correct gebruik volgens de opgelegde re­gels en normen, is meer dan ooit een uitdaging en bedrijven kiezen daarom resoluut voor een partner die hen begrijpt en hierin ondersteunt.

Dankzij een geïntegreerd aanbod van MRO-producten, rotating equipment services en process optimisation in combinatie met onze technische expertise, kunnen wij de con­tinuïteit van processen verzekeren

Hiervoor kunnen onze klanten op ons rekenen.

Verhoogde machine output
Door de prestaties en effectiviteit van uw aandrijfcomponenten, gereedschappen, hydraulische verbindingen en MRO supply chain oplossingen te optimaliseren, kun­nen we de beschikbaarheid, snelheid en kwaliteit verhogen. Dit leidt tot een hogere output van uw machinepark.

Besparen op hulpbronnen & verhogen van energie-efficiëntie
Via het verhogen van de kwaliteit van uw componenten, het verbeteren van de ergonomie van gereedschappen, het verlagen van uw energieverbruik en uw roterende en niet-roterende voorraad, helpen we u met het verwezenlijken van maatschappelijke rol en het besparen van uw kosten.

Verbeterde veiligheid
Of u nu de operationele veiligheid van uw omgeving wilt verhogen, ergonomischer wilt werken of een veiliger onderhoud wilt organiseren, Dexis Belgium kan u op weg helpen naar een veiligere werkomgeving waar productiviteit en veiligheid hand in hand gaan.

Verlaagde TCO
Slechte machine prestaties en stilstand hebben niet alleen invloed op uw produc­tiviteit, energieverbruik en productiekos­ten, maar ook op de kosten voor energie, onderhoud, reserveonderdelen en perso­neel. Dit zorgt voor een hoge TCO. Dexis Belgium helpt u om de machinebetrouw­baarheid te verhogen zodat we de TCO kunnen verlagen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Voogdijstraat 33
3500 Hasselt
België
Telefoonnummer 011 28 82 22 Website dexis.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details