NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Terug naar overzicht

ACO

De HygieneFirst filosofie

Als één van de meest toonaangevende afwateringsspecialisten in de wereld begrijpt ACO Group de kritische rol die de afwatering in een succesvolle commerciële voedselbereidingsbedrijf speelt. We waarderen de zorg om voedselveiligheid, hygiëne en kostenbeheersing, want dat zijn allemaal vitale factoren, maar we zien ook dat velen de afwatering vaak als laatste punt op de agenda hebben staan.

Daardoor zijn vele afwateringssystemen niet goed ontworpen. In het beste geval kan dit tot hoge kosten leiden voor steeds terugkerende reiniging en onderhoud, en in het slechtste geval kan dit voedselvergiftiging, sluiting van een faciliteit en verlies van omzet tot gevolg hebben, of zelfs sluiting van de zaak. Als bedrijf dat de drijvende kracht is voor de toekomst van afwatering, zijn we vastbesloten dit te veranderen door het profiel van hygiënische afwatering naar een hoger niveau te brengen en normen voor ieder onderdeel van het proces te verbeteren.

Onze HygieneFirst-filosofie vertegenwoordigt onze betrokkenheid om producten te leveren die over ultieme hygiënische prestaties beschikken. We ontwerpen intelligente afwateringsoplossingen die de operationele kosten tot een minimum beperken zonder dat de voedselveiligheid in het gedrang komt.

Lees verder

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Food Safety Adres Preenakker 6
1785 Merchtem
België
Telefoonnummer +32 (0)52 38 17 70 E-mailadres info@aco.be Website www.aco.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details