NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
WeASSIST – Cloud gebaseerde procesoptimalisatie in één minuut:

WeASSIST – Cloud gebaseerde procesoptimalisatie in één minuut:

WeASSIST van WERMA is de brancheoverschrijdende cloud-oplossing inclusief hardware voor uitgebreide monitoring en consequente optimalisatie van uw productieprocessen. Zo wordt altijd het overzicht behouden over de business, digitaal en in realtime. Dit helpt om problemen te detecteren voordat ze ontstaan. En om nog meer te kunnen verbeteren.

WeASSIST is een innovatieve Plug & play-oplossing voor uitgebreide en permanente monitoring van productieprocessen – cloudgebaseerd, eenvoudig te installeren, snel uit te breiden en op brede schaal aanpasbaar. Daarmee biedt WeASSIST van WERMA een oplossing voor ieder bedrijf dat volledige transparantie in de gehele waardeketen wil brengen.

Alle relevante gegevens worden onafhankelijk van de bron (fabrikant, type en leeftijd van machines of werkplaats) overzichtelijk beschikbaar gesteld. Anders dan bij complexe MDE/MES-systemen of IoT-oplossingen wordt met WeASSIST elke potentiële optimalisatie eenvoudig zichtbaar en analyseerbaar. In realtime en overal.

Wenst u meer te weten: [email protected]

Ga voor meer informatie naar:

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details