NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Voedselverwerkende bedrijven zoeken duurzame oplossing bij aankoop machines, Industrial Auctions biedt uitkomst.

Voedselverwerkende bedrijven zoeken duurzame oplossing bij aankoop machines, Industrial Auctions biedt uitkomst.

De schrijnende materiaal schaarste en de almaar stijgende prijzen zorgen er voor dat retailers, kleine en grote fabrikanten bij de aankoop van machines op zoek gaan naar alternatieven. Iets wat online veilingmeester Industrial Auctions zeker niet is ontgaan. De markt voor gebruikte machines is al ruime tijd booming business vanwege het tijd- en kostenbesparende voordeel, maar ook door het duurzame aspect. Een branche die in hoog tempo blijft groeien en waar Industrial Auctions dankbaar de vruchten van plukt. Met het oog op het 12,5 jarig bestaan ​​zijn zij al jaren actief in de gebruikte machine branche, gericht op een nichemarkt; de voedings- en drankenindustrie. Met hun internationale reputatie en opgebouwd vertrouwen in de online wereld kijkt het bedrijf positief naar de toekomst.

De voedings- en drankenindustrie is onderhevig aan veel veranderingen, maar het is ook een industrie die altijd zal blijven bestaan. Hierbij kan worden gedacht aan de innovaties op het gebied van machines, die veel fabrikanten up-to-date moeten houden om concurrerend te blijven in de branche. Dit vereist creatief denken en probleemoplossend vermogen. Bijvoorbeeld bedrijven die hun productieproces willen uitbreiden en de jaarlijkse wachttijd voor een nieuwe machine kunnen overbruggen door een gebruikte machine aan te schaffen om zo hun eerste rendement te behalen. Later kan dezelfde machine door het bedrijf worden aangeboden op een veiling van Industrial Auctions. Maar dat geldt ook voor bedrijven die op korte termijn vervanging van hun kapotte machine nodig hebben, bedrijven die op zoek zijn naar een specifieke machine om hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden of bijvoorbeeld bedrijven die op zoek zijn naar een complete verwerkingslijn voor een nieuwe productielocatie. Machines die worden aangeschaft om jarenlang mee te gaan.

Ontzorging bij machinevraagstukken

Met zijn succesformule biedt Industrial Auctions een oplossing voor zowel koper als verkoper bij dit soort uiteenlopende machinevraagstukken. Het bedrijf staat in direct contact met beide partijen en brengt ze samen op hun georganiseerde online veilingen. Daar stopt het echter niet. De reden waarom dit soort partijen naar Industrial Auctions komen en jarenlang klant blijven, heeft te maken met het fundament van het bedrijf: de klant en opdrachtgever ontzorgen in elke fase van het koop- en verkoopproces.

Een stapje verder gaan

Het bedrijf heeft de kennis en kunde van de machines in huis, wat de verkoper tijd bespaart bij het verstrekken van informatie en de koper van de juiste informatie over een bepaalde machine voorziet. Het motto binnen het bedrijf is ‘acties spreken meer dan woorden’ en dat laat Industrial Auctions maar al te graag zien. Het bedrijf gaat altijd een stapje verder; daar staan ​​ze in hun kracht. Van het verzorgen van taxaties, tijdelijke opslagcapaciteit, het verlichten van logistieke druk en het directe contact met beide partijen. Allemaal factoren die het unieke en onderscheidende karakter van het bedrijf weerspiegelen. Zoals CEO Ad van Kollenburg het stelt: “We maken het de klant zo makkelijk mogelijk en bij ons staat hij nooit alleen.”

Wilt u meer over Industrial Auctions te weten komen of het huidige aanbod bekijken? Bezoek de website www.Industrial-Auctions.com of neem telefonisch contact op voor al uw vragen.    

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details