Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Food Safety

Versterk de veiligheid van voedsel en van werknemers

Toughwash_Sign_App2 kopiëren
Met ToughWash kunt u visuele aanduidingen op de werkplek creëren voor consistente en efficiënte workflows.

Tekst | Brady

Beeld | Brady

7 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Vandaag bieden de ToughWash™ producten van Brady nieuwe mogelijkheden om zowel de voedselveiligheid als de veiligheid van werknemers te verhogen.

Omwille van de reinigingsprocessen beperken voedselbedrijven de signalisatie op de werkvloer om de voedselveiligheid te waarborgen. Daarom worden protocollen en procedures voor voedselveiligheid in de praktijk ver weg van de productievloer bewaard, moeilijk toegankelijk voor werknemers. De metaaldetecteerbare ToughWash labels van Brady zijn ideaal voor lean communicatie en ondersteunen de naleving van de voedselveiligheidsprotocollen op de werkvloer.

Veiligheid op de werkplek

De voedselverwerkende industrie kent veel veiligheidsrisico’s. Gladde vloeren, blootstelling aan chemicaliën en knelpunten, reiniging en onderhoud van industriële machines: veiligheidsrisico’s zijn constant aanwezig op de werkplek. Duidelijke signalisatie op de werkplek is van cruciaal belang om het risico op letsels bij productiearbeiders te beperken. Met de nieuwe ToughWash pictogrammen, labels en tags kunnen voedselproducenten gevaren op de werkvloer identificeren zonder de voedselveiligheid in gevaar te brengen. De stijgende kosten voor grondstoffen, energie en arbeid vergroten de druk om het rendement te verbeteren. Bovendien kunnen terugroepacties en herverwerking in geval van vergissingen op de productievloer miljoenen euro’s kosten. Visuele aanduidingen met ToughWash herinneren productiemedewerkers aan de juiste procedures die ze moeten volgen. Met ToughWash kunt u visuele aanduidingen op de werkplek creëren voor consistente en efficiënte workflows.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details