NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Uw overtollige machines verkopen? Industrial Auctions weet er wel raad mee.

Uw overtollige machines verkopen? Industrial Auctions weet er wel raad mee.

Industrial Auctions is hét veilingbureau gespecialiseerd in het online veilen van gebruikte machines voor de voedings- en drankenindustrie. Het bedrijf is in de afgelopen 12,5 jaar voor vele een bekend begrip geworden en ze werken nog altijd hard aan de genoten naamsbekendheid. Voor zowel koper als voor verkoper hebben zij hét platform om beide bij elkaar te brengen. Zo werkt het bedrijf wekelijks met gerenommeerde bedrijven zoals FrieslandCampina, Gordon Brothers, Nestlé, Refresco en bijvoorbeeld Vion. Daarnaast organiseert het bedrijf veilingen in opdracht van handelaren waar op eigen locatie geveild wordt, maar ook met bedrijven die een klein aantal machines inbrengen op hun terugkerende veilingen. Of je nu een paar overtollige machines, een productielijn of een complete fabriek hebt, Industrial Auctions weet er wel raad mee!

Anders dan andere focust Industrial Auctions zich specifiek op de niche markt van de voedings- en dranken industrie. Dit maakt dat het bedrijf diepgaande kennis heeft van de machines die geveild worden. Ze beschikken over een uitgebreid wereldwijd klantenbestand, waarvan ze ook daadwerkelijk weten wie er mee doet aan de veiling. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij Industrial Auctions. Een eerlijk aanbod voor een dito koop en dat biedt het bedrijf aan met een optimaal rendement.

De projectleiders van de veilingen dragen er zorg voor dat de veilingen in aanzienbare tijd zijn geïnventariseerd, de klant is geholpen bij haar vragen, iedere geïnteresseerde partij is ontvangen tijdens de kijkdag, de veiling met succes is verlopen en ook de nazorg is verleend. Na verloop van een veiling worden de kavels een week na dato al opgehaald, waarbij het transport of demontage zelfs geregeld kan worden. De finishing touch? Zelfs de locatie wordt bezemschoon opgeleverd. Zowel de verkopende als kopende klant wordt van alle gemakken voorzien en ondersteund waar kan.

Met het oog op maatschappelijke voordelen is het veilen en kopen van tweedehands machines natuurlijk de duurzame optie. Een win-winsituatie waarin de verkoper van zijn overtollige machines afkomt en de koper zo bijvoorbeeld het productieproces kan vergroten of toch zijn bedrijfsactiviteiten kan uitbreiden. Een gebruikte machine kan namelijk nog jaren dienst doen, zeker als het bouwjaar nog vrij recent is.

Raak vertrouwd met de manier van werken van Industrial Auctions, hun ongedwongen sfeer, hun hoge betrokkenheid en enthousiasme, wat een samenwerking met het bedrijf zeker de moeite waard maakt.

Ben jij overtuigd en klaar je overtollige machines te verkopen? Stuur een mail of neem telefonisch contact op om de vele voordelen en mogelijkheden te bespreken. Klik hier voor meer informatie

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details