NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Tweedaagse veiling: complete fabriek van Danish Crown in Saeby (DK)

Tweedaagse veiling: complete fabriek van Danish Crown in Saeby (DK)

Industrial Auctions, een gerenommeerd internationaal veilingbureau met een uitgebreide ervaring in het organiseren van veilingen in heel Europa, presenteert met trots een exclusieve tweedaagse veiling voor de complete fabriek van Danish Crown in Saeby (DK). Deze veiling biedt een uitgebreid assortiment aan varkensslachttechnologie en de volledige inventaris van de fabriek.

De aangeboden varkensslachttechnologie bevat een verscheidenheid aan productielijnen, variërend van stallen en verdovingssystemen tot zagen, hangbanen, uitbeen- en transportbanden. De individuele kavels worden ook als combinaties aangeboden zo kun je met een enkel bod al eigenaar worden van een compleet bloedinspectiesysteem of een complete varkens slachtlijn. Andere combinaties zijn bijvoorbeeld het complete koelsysteem, de varkenssnijafdeling, het schone gedeelte van de varkensslachtlijn, de complete uitbeen- en verpakkingsruimte, maar ook bijvoorbeeld alle elektrische pallet lifters en elektrisch roldeuren.

Naast de slachttechnologie wordt ook de complete inventaris van de fabriek geveild. Dit gaat van deuren, pompen en transportbanden tot werkplaatsuitrusting, horeca-apparatuur en bedrijfsinrichting. Met vooraanstaande merken zoals SFK Systems, Butina APS, Alfa-Laval, Anitec, Carnitech, SFK Danfotech, CFS Germany GmbH, Sabroe en Weber, staat deze veiling garant voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid.Om geïnteresseerde kopers de kans te geven de aangeboden machines en inventaris in het echt te bekijken en beoordelen, biedt Industrial Auctions de mogelijkheid om de fabriek te bezoeken tijdens de kijkdag op 22 februari. Meld je aan per e-mail om de kijkdag te bezoeken.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details