NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Snel en betrouwbaar printen met hoog contrast
Supersnelle productielijnen waar de codeerboodschap vaak verandert, zijn geen probleem voor de Linx 8940 Spectrum.

Snel en betrouwbaar printen met hoog contrast

De nieuwe 8940 Spectrum kleinkarakter inkjetprinter van Linx brengt een revolutie teweeg op het gebied van printen met gepigmenteerde inkt. Hij biedt een hoog contrast bij het markeren van witte en lichtgekleurde inkten op oppervlakken zoals gekleurd glas. Dit systeem is ideaal voor het coderen in veeleisende omgevingen met lijnsnelheden tot wel 10 m/s. Met deze nieuwe printer haalt u uitstekende afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid in huis. Wilt u meer weten over de nieuwe Linx 8940 Spectrum? De specialisten van Presa adviseren u graag.

De Linx 8940 Spectrum printer codeert altijd met hoge dekking. Het maakt hem tot de ideale keuze voor gebruik in de voedsel- en drankenindustrie. De Spectrum codeert bovendien probleemloos op een breed scala aan substraten. Supersnelle productielijnen waar de codeerboodschap vaak verandert, zijn geen probleem voor de Linx 8940 Spectrum. Lijnsnelheden tot wel 10 m/s en live berichtcreatie- en bewerking tijdens het printen zijn simpel met dit systeem.

Het PureFlow® filtratiesysteem van de printer zorgt voor ondoorzichtige afdrukken en een schonere spuitmond. Zo heeft u altijd consistente afdrukken van hoge kwaliteit, op elk product.

Betrouwbaar, duurzaam met minimaal onderhoud

De 8940 Spectrum heeft verlengde onderhoudsintervallen tot 8.000 uur of twaalf maanden. Dit is twee keer langer dan de meeste andere gepigmenteerde printers, met een scala aan hard gepigmenteerde inkten. De printer is bovendien uitermate betrouwbaar en duurzaam. Hierdoor bespaart u kosten en voorkomt u vertragingen die ontstaan door onnodige stilstand van de productielijn en de daaruit voortvloeiende nabewerking of productverspilling.

Consistente, hoogwaardige afdrukken

Het PureFlow® filtratiesysteem van de printer zorgt voor ondoorzichtige afdrukken en een schonere spuitmond. Zo heeft u altijd consistente afdrukken van hoge kwaliteit, op elk product. Dit terwijl u de printkop slechts wekelijks hoeft te reinigen, zeven keer minder vaak dan bij vergelijkbare printers. Een andere unieke eigenschap is het Spectrum Vortex® systeem dat zwaar pigment dispergeert. De inkt wordt in de machine gemengd om een dekkende inkt met een hoog contrast te garanderen vanaf het allereerste begin van het afdrukken.

De 8940 Spectrum heeft verlengde onderhoudsintervallen tot 8.000 uur of twaalf maanden. Dit is twee keer langer dan de meeste andere gepigmenteerde printers

Altijd betrouwbare opstart

De automatische reinigingsprocedure AutoFlush van Linx zorgt te allen tijde voor een betrouwbare start, zelfs na een maand stilstand. U hoeft de printer niet door te spoelen. De printkop en de leidingen blijven dan ook schoon en droog. Samen met de robuuste gesealde printkoppen van Linx betekent dit voor u aanzienlijk minder handmatige ingrepen, of u de printer nu continu of met tussenpozen gebruikt.

De nieuwe 8940 Spectrum kleinkarakter inkjetprinter van Linx biedt een hoog contrast bij het markeren van witte en lichtgekleurde inkten op oppervlakken zoals gekleurd glas.

Maximale uptime en efficiëntie

Dankzij de eenvoudigere gebruikersinterface kunt u elke Spectrum eenvoudig gebruiken in productieomgevingen. Zo wordt de productie-uptime gemaximaliseerd. Met het Linx foutbestendige, knoeivrije cartridgesysteem zijn uw operators in staat de printer snel bij te vullen, waardoor het gebruik van verkeerde vloeistoffen wordt voorkomen en kostbare reparaties en gevolgen voor de productie-efficiëntie worden vermeden.      ■

Uw voordelen in een notendop

 • Gegarandeerde hoogcontrast codering van superieure kwaliteit dankzij het unieke Vortex® mengsysteem dat zwaar pigmentbezinksel in de inkt opvangt;
 • Verlengde service-intervallen tot 8.000 uur of twaalf maanden, dit is dubbel zo lang als de concurrentie;
 • Krachtig filtratiesysteem PureFlow® dat de inkt zuivert zonder verlies aan kleur;
 • Altijd scherpe afdrukken op uw producten en verpakkingen;
 • Geschikt voor extreme productieomstandigheden;
 • Snel en probleemloos herstarten, zelfs na een maand stilstand. Dit dankzij AutoFlush, de automatische reiniging van de printkop;
 • Gebruiksvriendelijke interface met 10” kleurentouchscreen.

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details