NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Nieuwe verticale vorm-vul- en sluitmachine voor de productie van papieren zakken

Nieuwe verticale vorm-vul- en sluitmachine voor de productie van papieren zakken

100% recycleerbare en composteerbare papieren zakken

De LEAF heeft een revolutionair ontwerp en werd speciaal ontwikkeld om papieren zakken te produceren uit 100% recycleerbaar en composteerbaar papieren monomateriaal. De LEAF machine werkt met papiermaterialen die zijn gecoat met een minimale sealcoating op het sealvlak. Er kan ook gaas van papier verwerkt worden dat in-line kan worden ingebracht en geseald achter een venster in de zak.

Vermindering van de plastic afvalberg

Er werd ook rekening gehouden met de CO2-voetafdruk en het milieu: de LEAF is immers opgebouwd uit roestvrij staal en andere recycleerbare materialen, zoals gerecycleerd OCEAN PLASTIC, en draagt zo bij aan de vermindering van de plastic afvalberg.

Veel mogelijkheden standaard inbegrepen

De meest gebruikte en gewenste opties staan standaard op de machine. Bijvoorbeeld voor het aanbrengen van een handgreep of blokbodem, invoegen van gaasmateriaal, een folie snij- en aanplaktafel voor snelle papierrolwissels en automatische zijdelingse papierverstelling.

Uitgebreid assortiment aan formaten

Met zijn grote assortiment aan verpakkingsformaten (190 mm tot 400 mm zakbreedte) en een capaciteit tot 25 zakken per minuut, is LEAF de perfecte machine voor alle papiertoepassingen. In de standaardconfiguratie produceert hij zowel kussen- als stazakken.

Modulaire bouw

De modulaire bouw garandeert dat elke module op enkele minuten tijd kan worden verwisseld. Dit zorgt voor een vermindering van de stilstand en de kosten tijdens onderhoudswerkzaamheden. Opties en onderdelen kunnen eenvoudig en snel terug worden gemonteerd.

Zeer eenvoudig te reinigen en onderhouden

De open constructie zorgt voor een optimale toegankelijkheid en maakt de LEAF machine zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details