NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Met IO-Link naar Industrie 4.0
De IO Link Touch biedt met de drie schakelaarvarianten – standaard, rvs en hygiënische uitvoering – een assortiment schakelaars en signaalarmaturen die ideaal zijn voor toepassingen binnen de voedingsindustrie.

Met IO-Link naar Industrie 4.0

Schakel over naar Industrie 4.0 – de vrij configureerbare, heldere en capacitieve IO Link Touch van EAO opent tal van nieuwe HMI-mogelijkheden voor een breed scala aan toepassingen met name in de voedingsindustrie. Met de Serie 84 IO Link Touch van EAO kunnen digitale machinesystemen eenvoudig en snel met bedieningselementen worden uitgerust en bediend.

De IO Link Touch biedt met de drie schakelaarvarianten – standaard, rvs en hygiënische uitvoering – een assortiment schakelaars en signaalarmaturen die ideaal zijn voor toepassingen binnen de voedingsindustrie. Denk aan toepassingen zoals geautomatiseerde productie, schakel- en bedieningskasten, voedsel- en drankenindustrie, verpakkingsapparatuur, autonome gerobotiseerde transportsystemen …

De gebruiksmogelijkheden van de schakelaars zijn gebaseerd op een vrij te kiezen configuratie die kan worden afgestemd op de applicatie.

Digitaal netwerk

De serie kan eenvoudig worden verbonden via een digitaal netwerk. De IO-Link communicatie-interface en programmeerbare aansluitmogelijkheden zijn wereldwijd ingevoerd. De schakelaars kunnen via een geïntegreerde M12 5-pens schroefverbinding met een montagediepte van slechts 25,8 mm via een netwerk worden verbonden met een geavanceerd machinesysteem en zo de apparatuur compatibel maken met de Industrie 4.0-norm.

Met de Serie 84 IO Link Touch van EAO kunnen digitale machinesystemen eenvoudig en snel met bedieningselementen worden uitgerust en bediend.

Vrij configureerbaar

De gebruiksmogelijkheden van de schakelaars zijn gebaseerd op een vrij te kiezen configuratie die kan worden afgestemd op de applicatie. Zo kan bijvoorbeeld de verlichting – wanneer geactiveerd – met een bewuste vertraging aangaan. Of de operationele gereedheid van de schakelaar kan worden gesignaleerd door een groene verlichting die bij bediening verandert in geel en een paar seconden later in rood. De configuratie blijft in de schakelaar opgeslagen, zelfs als er geen stroom wordt geleverd.

De statische of knipperende RGB ledverlichting in 16 miljoen kleuren is bijzonder helder.

RGB ledverlichting

De statische of knipperende RGB ledverlichting in 16 miljoen kleuren is bijzonder helder. Door de geïntegreerde aan omgevingslicht aanpasbare sensor verlicht de schakelaar onder alle lichtomstandigheden altijd met de juiste intensiteit. Vier zijdelings verlichte lenzen geïntegreerd in het voorframe zorgen voor zichtbaarheid van het volledige statusdisplay. Het ontwerp van de IO Link Touch kan ook worden geïntegreerd in elke moderne applicatie-omgeving.     

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details