NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Leesbare codes afdrukken op milieuvriendelijke folieverpakkingen
Markem-Imaje biedt met zijn SmartDate® Xtra ribbons de ideale oplossing voor het drukken van codes op groene, ecologische verpakkingen.

Leesbare codes afdrukken op milieuvriendelijke folieverpakkingen

Bedrijven en consumenten gaan meer en meer op zoek naar groene, milieuvriendelijke verpakkingen, bijvoorbeeld flexibele folieverpakkingsmaterialen op papierbasis. Het afdrukken van leesbare en duurzame codes op deze ruwere folies vormt een uitdaging. Als specialist op het vlak van industrieel printen en coderen van verpakkingen biedt Markem-Imaje met zijn SmartDate® Xtra ribbons de ideale oplossing voor dergelijke veeleisende toepassingen.

Smartdate Xtra 3530 is speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van duurzame en leesbare codes op flexibele ecologische verpakkingen op papierbasis.

Markem-Imaje, dochteronderneming van Dover Corporation in de VS, heeft een sterke reputatie als het gaat over markeer- en coderingssystemen. Het ruime assortiment omvat verschillende types printers, print- en apply etiketteersystemen, inkten en additieven, linten en etiketten, maar ook softwareoplossingen, verbruiksartikelen en service. Klanten vinden dus alles bij één leverancier.

“We combineren een superieure technologie met onze technische expertise in de implementatie van zowel de hardware als de software en een wereldwijd netwerk van eigen kantoren en partners,” stelt international sales director Dennis Jonker. “Daardoor kunnen we flexibel inspelen op de meest uiteenlopende behoeften van de lokale KMO tot de multinational met vestigingen over de hele wereld, en van de eindgebruikers tot systeemintegratoren.”

De codes blijven goed leesbaar vanaf de productielijn tot bij de eindklant.

SmartDate® X-Series ribbons

Linten voor near-edge of flat-head printers, oplossingen die voldoen aan de FDA-, LfgB- en RoHS-vereisten, oplosmiddelbestendige of licht- en waterbestendige linten, het zijn maar enkele voorbeelden uit het assortiment thermo-transfer (TTR) linten van Markem-Imaje.

“Met onze SmartDate X-Series bieden we was/hars- en volharslinten voor gebruik bij eenvoudige en complexe flexibele verpakkingen. Smartdate Xceed omvat de meest kosteneffectieve linten om codes te beveiligen en de leesbaarheid te garanderen en de Xpert volharslinten zijn ideaal voor zeer veeleisende toepassingen, waar een hoge weerstand tegen oplosmiddelen, olie en hitte vereist is,” geeft Jonker aan. “SmartDate Xtra ribbons zorgen ervoor dat de gebruiker codes kan afdrukken op de meeste flexibele verpakkingen, ook op groene, ecologische materialen. Bovendien blijven die codes leesbaar vanaf de productielijn tot bij de eindklant. Smartdate Xtra 3750 garandeert een uitstekende afdrukkwaliteit voor gladde en ruwe substraten met maximale beweeglijkheid en wrijfweerstand. Smartdate Xtra 3530 is een nieuw lint, speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van duurzame en leesbare codes op flexibele ecologische verpakkingen op papierbasis. Deze producten zijn 100 % conform met de strengste levensmiddelencertificaten, zoals REACH, halogenen en zware metalen. Ze zijn ook 100 % veilig in gebruik.”

Voor meer informatie: www.markem-imaje.com.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details