Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

NL | FR

Food Safety

Hygiëne in de pluimveesector

Schermafbeelding 2023-03-02 om 11.31.54 kopiëren

13 maart 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De bacterie die het grootste aantal zoönotische uitbraken veroorzaakt is Campylobacter, gevolgd door Salmonella. Hoewel Listeria niet het grootste aantal uitbraken veroorzaakt, zorgt het wel voor de meeste sterfgevallen. Andere micro-organismen die we aantreffen in de pluimveeverwerking zijn E. Coli en Staphylococcus spp en Pseudomonas. Deze laatste is de meest voorkomende bederfveroorzakende micro-organisme, die de organoleptische kwaliteit van het product kan aantasten.

De juiste toepassing van hygiëneprocedures en een goede keuze van reinigings- en desinfectiemiddelen zijn van essentieel belang voor de voedselveiligheid in de pluimveesector.

De juiste hygiënepartner

Christeyns biedt voor elke situatie de juiste chemie, apparatuur, expertise en advies. Wij streven altijd naar innovatieve oplossingen die niet alleen zorgen voor perfecte hygiëne, maar die ook de veiligheid van uw medewerkers garanderen en uw productie optimaliseren.

Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten, die aangepast kunnen worden aan de eigenschappen en behoeften van de pluimvee-industrie. De producten zijn ontwikkeld voor gebruik bij een lage dosering, waardoor zowel de toepassingsomstandigheden als het resultaat worden geoptimaliseerd.

Lees meer in de brochure:

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details