NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Hygiëne in de pluimveesector

Hygiëne in de pluimveesector

De bacterie die het grootste aantal zoönotische uitbraken veroorzaakt is Campylobacter, gevolgd door Salmonella. Hoewel Listeria niet het grootste aantal uitbraken veroorzaakt, zorgt het wel voor de meeste sterfgevallen. Andere micro-organismen die we aantreffen in de pluimveeverwerking zijn E. Coli en Staphylococcus spp en Pseudomonas. Deze laatste is de meest voorkomende bederfveroorzakende micro-organisme, die de organoleptische kwaliteit van het product kan aantasten.

De juiste toepassing van hygiëneprocedures en een goede keuze van reinigings- en desinfectiemiddelen zijn van essentieel belang voor de voedselveiligheid in de pluimveesector.

De juiste hygiënepartner

Christeyns biedt voor elke situatie de juiste chemie, apparatuur, expertise en advies. Wij streven altijd naar innovatieve oplossingen die niet alleen zorgen voor perfecte hygiëne, maar die ook de veiligheid van uw medewerkers garanderen en uw productie optimaliseren.

Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten, die aangepast kunnen worden aan de eigenschappen en behoeften van de pluimvee-industrie. De producten zijn ontwikkeld voor gebruik bij een lage dosering, waardoor zowel de toepassingsomstandigheden als het resultaat worden geoptimaliseerd.

Lees meer in de brochure:

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details