NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Hoe kunt u connecteren met de cloud?

Hoe kunt u connecteren met de cloud?

Uit productiegegevens, bijvoorbeeld over energieverbruik, temperaturen en trillingen, kunt u heel wat leren over de omstandigheden in een fabriek en de kwaliteit van de processen. Als u die data dan door een cloud platform laat analyseren, samen met info over pakweg het gebruikte materiaal, de leveranciers of de staat van tools, opent u een waaier aan ongeziene toepassingen.

Geavanceerde analyses openen immers de deur naar “predictive maintenance”, betere productkwaliteit, automatische procesoptimalisatie …  De vraag is alleen: hoe uw PLC’s, HMI’s, kleppen en andere productieapparatuur, en ook uw oude productielijn gegevens naar de Cloud kunnen overbrengen?

Wij begeleiden u graag op uw traject

Onze experten creëerden een reeks van verhelderende Tech Talks  waarin ze onze producten, software en diensten voor cloudconnectie in detail bespreken:

 • controllers
 • IoT-gateways
 • Edge-gateways
 • oplossingen voor SCADA/HMI Connectivity
 • en de mogelijkheden op vlak van services.

In een reeks van 5 verschillende e-mails ontdekt u hoe uw fabriek en machines via onze producten, software en diensten met de cloud connecteren. Van een introductie per productgroep tot hoe u ze installeert en configureert. Bovendien voorzien we u van tal van handige tips en leerrijke toepassingsvoorbeelden. Kortom, alle knowhow die u nodig heeft om de cloudconnectie te maken.

Klaar om de kracht van uw data op de cloud te ontdekken?

Klik hier

Heeft u het introductie webinar gemist waarin we de Siemensproducten voorstelden waarmee u de connectie met de cloud maakt? Goed nieuws: u kan de opname hier alsnog bekijken.

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details