NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Het platform voor al u voedings- en dranken machines.

Het platform voor al u voedings- en dranken machines.

Werkzaam binnen de voedings- en drankenindustrie? Industrial Auctions is de partner bij de aankoop en verkoop van tweedehands voedings- en dranken machines. Het bedrijf organiseert online veilingen met een diversiteit aan machines welke klaar zijn voor een tweede leven. Deze machines staan op diverse locaties over heel Europa. Echter is de locatie minder van belang aangezien de machines bezichtigen geen must is en de veilingen online plaatsvinden. Dit maakt het mogelijk overal ter wereld deel te kunnen nemen aan de veilingen. Bezichtigen is echter altijd mogelijk, maar niet noodzakelijk omdat het bedrijf zorg draagt de machines zo uitgebreid mogelijk te fotograferen en omschrijven en eventueel een video te maken. Dit maakt dat het bedrijf een wereldwijd klantenbestand heeft opgebouwd en machines verkoopt over heel de wereld.

Maar wat voor machines biedt het bedrijf aan op zijn online veilingen? Het aanbod aan machines is erg divers en alle industrieën binnen de voedings- en drankenindustrie komen aan bod. Zo veilt het bedrijf vlees- en visverwerkingsmachines maar ook verpakking machines en machines voor groente- en fruitverwerking. Dit varieert van machines voor groot verwerkingsbedrijven tot middel en kleine bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een grote Weber slicer voor in een productielijn, maar ook aan een tafelmodel Bizerba slicer voor in de plaatselijke slagerij. Al met al een divers aanbod welke continu veranderd.

Op het moment staan er diverse interessante veilingen op de planning van Industrial Auctions. In september organiseren ze bijvoorbeeld veilingen in Stowmarket (UK), Tegelen (NL), Bamberg (DE), Lleida (ES), Barcelona (ES), Llangefni (UK), Brokstedt (DE), Emmeloord (NL),  Anzegem (BE), Ashford (UK), en Oosterhout (NL).  Aangeboden worden onder andere cutters, tumblers, injectoren, vacuumvullers, metaaldetectoren, vleesmolens, rook- en kookkasten, verpakkingsmachines, ovens, mixers, vaatwassers, peelers, traysealers, dieptrekkers en slicers. Dit is maar een greep uit het totale aanbod. Iedere veiling heeft een ander aanbod waar sommige verschillende machines aanbieden voor verschillende industrieën, zijn er ook meer specifieke veilingen zoals de veilingen in Lleida (ES) en Llangefni (UK). Zo worden er in Lleida complete jam productielijnen aangeboden en wordt in Llangefni het complete machinepark van een voormalige kippenverwerkingsfabriek ter veiling aangeboden.

Benieuwd naar deze of alle andere aankomende veilingen? Bezoek www.Industrial-Auctions.com voor een compleet overzicht. Als de machine die je zoekt er nu toevallig niet tussen staat, no worries, het aanbod blijft zich vernieuwen!

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details