NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Gloednieuwe combimat lineaire weger wordt online geveild voor GIRO555

Gloednieuwe combimat lineaire weger wordt online geveild voor GIRO555

Samen sterk voor Oekraïne

Laurijsen Weegautomaten uit Dongen veilt in samenwerking met Industrial Auctions een gloednieuwe weger voor Giro555. Tijdens de EMPACK 2022 in Gorinchem zal Laurijsen Weegautomaten met de te veilen machine als standhouder aanwezig zijn. De laatste dag, op 7 april, zal de online veiling sluiten op www.Industrial-Auctions.com.

LWA en Industrial Auctions: “Oekraïners hebben onze steun hard nodig, zowel mensen die op de vlucht zijn als degenen die achterblijven. Met deze veiling willen we de hulporganisaties achter Giro555 en de lokale hulpverleners noodhulp kunnen laten verlenen, zowel in Oekraïne als in de buurlanden.”

Naast het organiseren van de veiling zal Industrial Auctions ook op financiële wijze bijdragen, door het uiteindelijke bedrag van de veiling te verdubbelen tot een maximum van 10.000 euro. De opbrengst kom volledig ten goede aan Giro555.

Combimat 1-kops lineaire weger

De Combimat lineaire weger is voorzien van een overzichtelijk kleuren touchscreen met opslag voor 20 programma’s en door makkelijk demontabele contactdelen is deze uiterst snel te reinigen en om te stellen naar een nieuw product. Het inzetgebied voor de multihead is zeer divers in zowel de food als non-food industrie. Te denken valt aan: thee, koffie, rijst, zaden, hagelslag, mestkorrels, petfood, granen, muesli, popcorn, croutons en noten.

Een echte aanwinst voor een opstartende verpakker of juist de kans om de productie met klein aandeel toch te kunnen vergroten. Bekijk alle features en informatie van de goede doelen veiling op:
www.Industrial-Auctions.com/Online-auction-Giro555

Giro555

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555 slaan de handen ineen en roepen Nederland op om te doneren voor mensen die hard getroffen worden door de gebeurtenissen in Oekraïne. Er is behoefte aan directe noodhulp, zoals onderdak, medische zorg, psychosociale hulp en schoon drinkwater. Voor miljoenen Oekraïners, onder wie 7,5 miljoen kinderen, is niets meer zeker. Zij zijn afhankelijk van humanitaire hulp en hebben onze steun nu nodig. Het ingezamelde geld kan hen voorzien van levensreddende noodhulp.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details