NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Gemoedsrust dankzij end-to-end oplossingen
Printers of productielijnen aansturen kan op een eenvoudige, overzichtelijke, intuïtieve en veilige manier via het standaard CoLOS Operator Panel via een PC of HMI in de productie. Het CoLOS Operator Panel is een web based interface. Starten gebeurt via de standaard url in Internet Explorer.

Gemoedsrust dankzij end-to-end oplossingen

Het 24/7 runnen van meerdere verpakkingslijnen vereist eindeloze planning en organisatie om stilstand en problemen te voorkomen. Handmatige processen kosten tijd en verhogen het risico op fouten. Systech, een divisie van Markem-Imaje Solutions, levert beproefde geautomatiseerde oplossingen. Ze garanderen kwaliteit, verminderen stilstand en verbeteren voortdurend de efficiëntie. 

Om optimaal te profiteren van digitalisering, moet de communicatie in de supply chain efficiënt en nauwkeurig zijn wat betreft eenheden, dozen en pallets. Markem-Imaje heeft aanpasbare oplossingen ontwikkeld die producerende bedrijven veel voordelen zullen opleveren. Deze oplossingen zullen tijd, kosten en integratierisico’s van het digitaliseren van verpakkingsactiviteiten besparen. Ook bieden ze een grotere zichtbaarheid in de toevoerketen. Ze stroomlijnen  terugroepacties, pakken productafwijkingen en namaak aan en optimaliseren prestaties die leiden tot een beter voorraadbeheer.

Digitale marketingkanalen

De oplossingen maken het ook mogelijk nauwere banden aan te knopen met de eindklanten. Dat wordt bereikt via digitale marketingkanalen die verpakkingen met speciale codes mogelijk maken. De oplossingen van Markem-Imaje helpen fabrikanten om deze doelstellingen op een meer economische en eenvoudige manier te bereiken.

Vier belangrijke pijlers

De Systech Packaging Intelligence Suite integreert de belangrijkste pijlers van Packaging Intelligence: berichtenbeheer, verificatie, lijncontrole en inzicht. Deze mogelijkheden zorgen voor de productie van verpakkingen van hoge kwaliteit en nauwkeurige codes om compliance te bereiken. Daarnaast leidt het tot het verminderen van afval en het maximaliseren van efficiëntie. De printprocessen worden daarbij gestroomlijnd en de geprinte informatie in de gehele toevoerketen is traceerbaar.

Kees Bink: “Met behulp van onze projectmethodologie helpen wij onze klanten bij een snelle en succesvolle implementatie.”

Efficiëntie met minimale downtime

“We bieden een volledig scala aan hardware- en softwareoplossingen. Hiermee kunnen onze klanten gemoedsrust bereiken met betrekking tot verschillende zakelijke uitdagingen”, zegt Kees Bink, Markem-Imaje’s salesmanager voor de Benelux. “We zorgen ervoor dat codes op producten voldoen aan regelgeving en leveranciersspecificaties. Tegelijkertijd stelt Packaging Intelligence de klant in staat om te voorkomen dat incorrect gecodeerde en verpakte producten worden geproduceerd. Op die manier verlopen de processen zo efficiënt mogelijk met minimale downtime. Met behulp van onze standaardprojectmethodologie helpen wij onze klanten bij een snelle en succesvolle implementatie, of het nu gaat om het verbeteren van een enkele productielocatie of het uitrollen over meerdere vestigingen wereldwijd.” 

Hardware, software en consultancy

Markem-Imaje is een dochteronderneming van de Dover Groep. Markem-Imaje biedt uitgebreide coderingsoplossingen voor primaire, secundaire en tertiaire verpakkingen. Het gamma van producten en diensten bestaat uit hardware van verschillende technologieën, software en consultancy.    

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details