NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Gehele verpakkingslijn voor theezakjes aangeboden op een online veiling van Industrial Auctions.

Gehele verpakkingslijn voor theezakjes aangeboden op een online veiling van Industrial Auctions.

Industrial Auctions is een internationaal opererend online veilingbureau gespecialiseerd in het veilen van machines, inventaris en goederen voor de voedings- en drankenindustrie. Het online veilingbureau beschikt over meer dan 10 jaar ervaring binnen deze branche en opereert wereldwijd. In deze 10 jaar heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt en honderden veilingen georganiseerd voor gerenommeerde bedrijven zoals Vion, Nestlé, FrieslandCampina, COOP, Refresco en nog veel meer. Daarnaast organiseert Industrial Auctions ook veilingen voor kleinere, regionale bedrijven.

Ondanks het feit dat 2022 nog maar net is begonnen staan er al verschillende mooie veilingen op de planning van Industrial Auctions. Op de website www.Industrial-Auctions.com kunt u een overzicht vinden van de aankomende veilingen. Industrial Auctions organiseert bijvoorbeeld in opdracht van Colusso industriedienstleistungen GmbH een online veiling voor een verpakkingslijn voor theezakjes. Deze verpakkingslijn bestaat uit een multihead weger van Multipond, een verticale verpakkingsmachine van Innotech en een tray- en dozenopzetmachine van PKM Packaging GmbH. Daarnaast wordt een gehele lijn aangeboden voor het vullen en sluiten van potten. Deze lijn bestaat uit een multihead weger van Ishida, een etiketteermachine van Langguth en een dekselaar/blikkensluiter van Optima.

Op de website van het veilingbureau kunt u een uitgebreide beschrijving vinden van de aangeboden machines. Industrial Auctions vind transparantie naar haar klanten erg belangrijk en zorgt er daarom voor dat naast een uitgebreide beschrijving, elk kavel wordt voorzien van zoveel mogelijk foto’s en indien mogelijk video’s van de machines in werkende staat.

Voorafgaand aan de sluiting van de veiling op 25 januari is het mogelijk de veilinglocatie te bezoeken. Op 20 januari wordt een kijkdag georganiseerd in Hameln om de machines in het echt te kunnen inspecteren. Indien u van plan bent de kijkdag te bezoeken dient u zich in te schrijven door een mail te sturen naar [email protected]. Tijdens de kijkdag zal het team van Industrial Auctions aanwezig zijn om potentiële kopers te helpen met al hun vragen. Dit uiteraard indien de huidige situatie dit toelaat.

Heeft u interesse in deze veiling of andere vragen voor Industrial Auctions? Neem gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details