NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Een nieuw jaar met weer ongekende veilingen en duurzame mogelijkheden

Een nieuw jaar met weer ongekende veilingen en duurzame mogelijkheden

Bij veiling bedrijf Industrial Auctions staat het begin van dit jaar garant voor nieuwe kansen en ontwikkelingen. Een terugblik op een succesvol 2023 laat niet alleen een groei in personeel en veilingen zien, maar uiteraard voegen ook de stijgende cijfers wel daad bij het woord. Met een positieve kijk naar de toekomst is het bedrijf benieuwd wat aankomend jaar in petto heeft.

Zonder focus geen richting, dus het bedrijf heeft uiteraard wat aandachtspunten. Een daarvan is duurzaamheid, een punt waar jaarlijks weer meer en meer focus op komt te liggen.

Zodoende zal er meer gefocust worden op de nichemarkt waarin Industrial Auctions opereert. In de voedings- en drankenindustrie legt het bedrijf focus op meer naamsbekendheid en haar specialisatie onder zowel koper als verkoper. Afgelopen jaar resulteerde dat niet alleen in een groeiend klantenbestand, veilingen maar ook het aantal te veilen kavels. Hoe dat zit? Jaarlijks wordt het online platform doorontwikkeld om steeds beter te kunnen voldoen aan de wensen van haar klanten.

Het platform wat Industrial Auctions aanbiedt, geeft kopers de mogelijkheid zelf hun overtollige machines te veilen. Een unieke kans om nog rendement te behalen op machines die geen invulling meer binnen een bedrijf hebben en zo bij te dragen aan een beter klimaat.

En laat de start van een nieuw jaar vaak gepaard met goede voornemens. Een steeds populairder voornemen is het investeren in duurzame beslissingen. Een praktische en haalbare manier om hieraan bij te dragen, is de overweging om te investeren in tweedehands machines. Door een tweedehands machine aan te schaffen in plaats van nieuwe machine neemt de vraag naar nieuwe grondstoffen af. Daarnaast krijgen machines een tweede leven en wordt daarmee de levensduur verlengt en de afvalberg verkleint. Aanvullend biedt en koopt de klant bij Industrial Auctions online wat een bezoek aan een veilinglocatie overbodig maakt en wordt reizen tot een minimum beperkt. Een van Industrial Auctions vele argumenten om ook aan te sluiten bij hun duurzame beweging.

Benieuwd naar wat zij nog meer doen om bij te dragen aan duurzame wereld tezamen met haar klanten? Bezoek het bedrijf in maart op de Anuga Foodtec 2024 in Keulen, hal 6.1, stand C110/D111. Een van hun enthousiaste medewerkers neemt je graag mee in de bijzondere wereld van online veilen.

Met verschillende interessante veilingen en projecten op de planning beloofd het voor Industrial Auctions een mooi jaar te worden. Het bedrijf kijkt dan ook met optimisme uit naar 2024. Laat het voor een ieder een jaar van groei zijn, maar ook een jaar van duurzamere keuzes.

Bezoek de website www.Industrial-Auctions.com voor meer informatie.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details