NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Een nagenoeg nieuwe fabriek ter veiling!

Een nagenoeg nieuwe fabriek ter veiling!

Vanwege faillissement van Food for Progress zal het volledige machinepark en inventaris van de fabriek ter veiling worden aangeboden. Deze fabriek is gevestigd in Mölnlycke (SE) en staat vol met voedselverwerkingsmachines van slecht een paar jaar oud. Zo worden er bijvoorbeeld een JBT spiraal oven uit 2022 en een Frigoscandia vriezer uit 2021 aangeboden. Industrial Auctions zal deze veiling organiseren. Een bedrijf met jarenlange ervaring in de wereld van online veilen en specifiek in het veilen van voedings- en drankenmachines. Waar ze al honderden veilingen hebben georganiseerd voor gerenommeerde merken zoals Homann, FrieslandCampina, Vion, en Struik is deze veiling bij hen in goede handen.

Het aanbod bestaat onder andere uit poeder mengsystemen, vleesmolens, coating machines, frituren, vormmachines, ovens, tumblers, kookketels, vriezers, multihead wegers en diverse verpakkingsmachines zoals traysealers, ontnesters, verticale verpakkingsmachines, checkweighers, etiketteermachines en meer. Deze zijn van gerenommeerde merken zoals Frigoscandia, Ishida, Gea, Escher, JBT, Tankki, Mettler Toledo, Loma systems, Laska, Koppens, Multipond, en Wolfking.

Sommige zijn opgenomen in een combinatie, waarbij je een hele productielijn kunt winnen met slechts één bod. Een interessante combinatie is bijvoorbeeld de complete JBT STEIN coating- en frituurlijn. Andere combinaties zijn een Ishida weeg- en verpakkingslijn, een Koppens frituurlijn, een Tankki tankinstallatie, een Ishida / KUKA Roboter verpakkings- en palletiseerlijn,  een GEA koelinstallatie en nog veel meer.

Op www.Industrial-Auctions.com worden alle individuele kavels gepresenteerd met uitgebreide beschrijvingen en meerdere afbeeldingen. Het is zelfs mogelijk om de veilinglocatie te bezoeken en alle machines in het echt te bekijken tijdens de kijkdag op 5 juli. De veiling sluit een week later, op 12 juli. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Industrial Auctions via telefoon of mail.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details