NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Een machine voor de voedings- en drankenindustrie nodig?

Een machine voor de voedings- en drankenindustrie nodig?

Online bieden op slicers, vleesmolens, tumblers, clippers, grills, clippers, vacuummachines, metaaldetectoren, traysealers,  vlees- en zwoerdmachines, of multihead wegers? Dat kan bij Industrial Auctions. Op zijn online veilingen worden diverse voedings- en drankenmachines aangeboden. Dit varieert van individuele machines tot complete productielijnen voor grote als kleine verwerkingsbedrijven. Deelnemen is eenvoudig, maak je gratis account aan, vind de machine die je zoekt en plaats je bod. Wanneer het kavel gesloten is en je de hoogste bieder bent, ben je de nieuwe eigenaar van het kavel! Houdt wel in de gaten of het kavel geen onderdeel is van een combinatie. Eén week na veiling is het al mogelijk je gewonnen kavel op te halen tijdens de ophaaldag.

Ook de komende maand zit het bedrijf niet stil. In oktober staan er namelijk meer dan tien online veilingen gepland. Er worden onder andere veilingen georganiseerd in Zamosc (PL), Bastogne (BE), Kapelle (NL), Sevenum (NL), Dublin (IE), Hopsten (DE), Nordeplh (UK), Dissen aTW (DE), Eindhoven (NL), Raciaz (PL), Niedzwiedz (PL), en Pamploma (ES). Sommige van deze veilingen hebben een algemeen aanbod aan voedings- en drankenmachines en andere hebben een meer specifiek aanbod. Zo wordt er een vul- en verpakkingslijn aangeboden in Dublin (IE), een extruderlijn voor de diervoederindustrie in Hopsten (DE), en een aantal flessen vul- en verpakkingslijnen in Pamplona (ES).

Verder organiseert het bedrijf opnieuw twee veilingen bij voormalige productielocatie Homann Feinkost GmbH in Dissen aTW (DE). Op deze veilingen worden meer dan duizend machines van hoogwaardige kwaliteit aangeboden. Zo bestaat het aanbod uit een aantal mooie combinaties zoals een CFS / Koppens frituur- en kooklijn, Gerstenberg Schröder sausverwerkingsinstallaties, een Sabroe / Aerzen Maschinenfrabrik GmbH koelinstallatie en meer.

Op de website van Industrial Auctions vind je een overzicht van de veilingen met alle kavels. Alle kavels zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving, meerdere foto’s en indien mogelijk een video. Voor geïnteresseerde maakt Industrial Auctions het mogelijk de veilinglocaties te bezoeken gedurende de kijkdag. 

Dus ben je opzoek naar machines voor de voedings- en drankenindustrie? Je vindt ze op www.Industrial-Auctions.com.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details