NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
B&R presenteert nieuwe ACOPOSinverter serie voor driefasige synchrone- en inductiemotoren

B&R presenteert nieuwe ACOPOSinverter serie voor driefasige synchrone- en inductiemotoren

De omvormers zijn beschikbaar in een breed vermogensspectrum van 0,75 tot 75 kW en zijn bijzonder geschikt voor toepassingen in de verpakkingsindustrie, transportsystemen, materiaalverwerking en in hijstoepassingen.

De P86-serie inverters van B&R voldoet al aan de IE efficiëntiefactoren die zijn gestandaardiseerd in EN 61800-9-2. De toekomstbestendige omvormers zijn eenvoudig te configureren en buitengewoon flexibel. De nieuwe ACOPOSinverter serie is ook uitgerust met de tweekanaals veiligheidsfunctie Safe Torque Off (STO) in overeenstemming met SIL3 / PLe.

KRACHTIGE DYNAMIEK EN SCHAALBAARHEID

De frequentieomvormers zijn in het bijzonder geschikt voor dynamische toepassingen. Ze kunnen gedurende twee seconden tot 220% van het nominale koppel leveren. Ze kunnen worden gebruikt voor de regeling van open of gesloten lussen van inductiemotoren (IE2, IE3), synchrone motoren en reluctantie-motoren. Een geïntegreerde POWERLINK-interface, talrijke I/O-kanalen, een ingebouwde encoder en optionele interfacekaarten bieden maximale flexibiliteit bij het machineontwerp.

ROBUUST ONTWERP VOOR JARENLANG GEBRUIK

De P86 ACOPOSinverter serie heeft een uitzonderlijk robuust ontwerp en is gebouwd om onder zware omstandigheden te presteren. Ze zijn bestand tegen trillingen, schokken, stof en temperaturen tot 60°C met behoud van consistente prestaties.

UITGEBREID PORTFOLIO

De nieuwe P86-serie breidt het ACOPOSinverter portfolio van B&R verder uit. Samen met de P66, P76 en P96 series omvatten ze een reeks aandrijftechnologieprofielen voor driefasige inductiemotoren en synchrone motoren met een voedingsspanning van 200 tot 600 V en een nominaal vermogen van 0,18 tot 200 kW. Met eenvoudig schaalbare functionaliteit en volledige integratie in het automatiseringslandschap van B&R is de ACOPOSinverter-familie geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van kleine machinemodules tot complexe fabrieken.

[contact-form-7 id="114" title="Contactformulier"]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details