NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Baaijens UV-C Solutions: maatwerk desinfectieoplossingen voor een schone en gezonde omgeving

Baaijens UV-C Solutions: maatwerk desinfectieoplossingen voor een schone en gezonde omgeving

Vanuit dit oplossingsgerichte karakter en door de betrokkenheid met mede ondernemers die het zwaar hebben door de beperkingen in verband met het COVID-19 virus lanceren zij nu Baaijens UV-C Solutions.

Baaijens UV-C Solutions biedt desinfectie oplossingen op basis van UV-C licht om bedrijven virusvrij en draaiende te houden.

UV-C is een wetenschappelijk bewezen technologie waarmee op een milieuvriendelijke manier lucht, oppervlakken en water kan worden gedesinfecteerd. Bacteriën, schimmels, sporen én virussen worden met ultraviolet licht voor 99,999 % geïnactiveerd.

Maatwerk oplossingen voor elk bedrijf

Als industrieel producent is het van groot belang dat je aan alle eisen en voorwaarden voldoet, want daardoor houd je het bedrijf draaiende. En het product beschermen tegen bacteriën, schimmels, sporen en virussen. Baaijens UV-C Solutions helpt daarbij. Net zoals we alle andere bedrijven helpen om een gezonde en veilige omgeving te creëren voor medewerkers en bezoekers. Van kantoren, kantines, supermarkten tot en met restaurants, ziekenhuizen en scholen.

“Al jarenlang zetten wij UV-C oplossingen in om ruimtes te desinfecteren. Milieuvriendelijk, betrouwbaar, bewezen effectief en zeer eenvoudig te bedienen en onderhouden. Door ons brede assortiment en kennis hebben wij altijd een passende oplossing” aldus Marc Baaijens

Exclusieve samenwerking met Sterilsystems

Baaijens UV-C Solutions heeft een exclusieve samenwerking met het wereldwijd opererende Sterilsystems, producent van desinfectie- en geurneutralisatie apparatuur en systemen gebaseerd op UV-C en OZON technologie. Dit Oostenrijkse bedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring met UV-C technologie en biedt een breed assortiment aan toepassingen.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details