NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
Agristo is Technisch Team van het Jaar 2023

Agristo is Technisch Team van het Jaar 2023

Onlangs organiseerde BEMAS, de Belgian Maintenance Association, het symposium en de awardshow voor de uitreiking van Technisch Team van het Jaar. Tijdens het symposium in de namiddag kon het publiek elke case ontdekken. Het avondprogramma ging van start met een inspirerende keynote van Servaas Bingé, huisarts en oprichter van leadlife. Hij sprak over een optimaal onderhoud van je belangrijkste assets: je lichaam en geest. Daarna verkoos de professionele jury Agristo tot Technisch Team van het Jaar. 

Team van Agristo als winnaar uit de bus

Het technisch team van Agristo kwam als winnaar uit de bus. Het team implementeerde over verschillende sites heen een EAM-systeem en kreeg alle technische diensten mee om op een gestandaardiseerde manier te werken. De jury prijst hun sterke teamspirit: “Multi-site veranderingstrajecten zijn uiteraard moeilijk, maar Agristo combineert uitstekende maintenance excellence principes met gezond boerenverstand. Hun verandertraject houdt rekening met de snelheid die de lokale teams aankunnen.” Juryvoorzitter Erwin Bovyn, Director O&M bij Luminus, vult aan: “als deel van het verbetertraject werden alle magazijnen op punt gezet: inrichting, gestructureerde codering, standaardisering over de sites heen: een heus titanenwerk dat snel rendeert. “

Agristo – samen groeien: Gestandaardiseerd werken binnen de Agristo-groep

Steven Volckaert, Group Maintenance Manager:

“Bij de opstart van de vestiging in Wielsbeke in 2017 werd er opgemerkt dat er geen informatie uitgewisseld werd binnen de technische diensten over de vestigingen heen. Het team van Agristo wou ernaar streven om een overkoepelende EAM te implementeren, zodat alle vestigingen op dezelfde, uniforme manier konden werken. Momenteel kunnen ze  gemakkelijk personen/rollen en informatie uitwisselen over de vestigingen heen. Bovendien hebben ze een gestandaardiseerde werking gerealiseerd van de wisselstukken.”

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details