NLFR

Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie
<strong>Aandrijfspecialist NORD DRIVESYSTEMS overschrijdt voor het eerst de omzetgrens van 1 miljard</strong>

Aandrijfspecialist NORD DRIVESYSTEMS overschrijdt voor het eerst de omzetgrens van 1 miljard

Nog voor de jaarwisseling van 2022/2023 overschrijdt NORD DRIVESYSTEMS voor het eerst de omzetgrens van 1 miljard euro. Het bedrijf ziet dit als een bewijs van waardering door zijn klanten. “Dit laat zien hoe goed onze aandrijfoplossingen voldoen aan de eisen van de verschillende industrieën en hoezeer NORD door zijn klanten wordt gewaardeerd als een betrouwbare en competente partner”, benadrukt Gernot Zarp, Managing Director Sales.

NORD ontwikkelt en produceert aandrijfsystemen die zijn samengesteld uit reductoren, motoren en aandrijfelektronica, voor meer dan 100 industriesectoren. Het leveren van klantspecifieke oplossingen voor de meest uiteenlopende eisen is voor de aandrijfspecialist net zo belangrijk als het verhogen van de energie-efficiëntie van zijn systemen en het verlagen van de total cost of ownership (TCO) voor zijn klanten. Een innovatie als de IE5+ permanente magneet synchroonmotor is hiervan een voorbeeld. Deze nieuwe NORD motor overtreft momenteel de hoogst gedefinieerde efficiëntieklasse voor motoren. Vanwege de momenteel zeer hoge energiekosten is hier momenteel veel vraag naar.

“Wij zien deze omzetontwikkeling ook als een erkenning van de gerenommeerde NORD-productkwaliteit”, aldus Zarp. Dankzij de grondige know-how op het gebied van fabricage produceert de onderneming de meeste onderdelen zelf in zijn eigen faciliteiten met hooggekwalificeerde medewerkers over de hele wereld.

“Wij beschouwen deze positieve gebeurtenis als een stimulans voor verdere optimalisatie – in het belang van onze klanten”, benadrukt Gernot Zarp.

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details