Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België organiseren met ondersteuning van het Europese CATALYSE-project, hun 8ste editie van ‘Hygiene for Food’. Het event gaat door op 16 september 2025 in BluePoint Antwerpen, Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem.
Op deze studiedag met minibeurs (20 standhouders) en Lunch Pitch Sessie wordt een cross-sectorieel programma aangeboden waarbij de recentste ontwikkelingen op het vlak van voedselveiligheid en hygiëne in de voedingsindustrie in de kijker worden gezet.
Tijdstip | Activiteit/lezing |
8u45 | Onthaal |
9u25 | Verwelkoming door Agoria en Flanders’ FOOD |
9u30 | “Hygiënisch ontwerp, moet dat nu echt?” Peter Overbosch, Metro Cash & Carry |
10u00 | Til voedselveiligheid naar een hoger niveau met een mature voedselveiligheidscultuur Pauline Spagnoli, Food Policy Advisor, Fevia |
10u30 | Pauze met begeleide beursgang |
11u40 | Zal uw product de tand des tijds doorstaan? Slim testen, zeker weten – case studies Bart Teerlinck, Sirris |
12u10 | De behandeling van perslucht voor het verkrijgen van voedselveilige perslucht Charles Saiboo, Parker Hannifin |
12u40 | Lunch-pauze |
13u10 | Lunch pitch sessie en matchmaking |
14u10 | Evoluties rond CIP management in kader van duurzaamheid Hein Timmerman, Diversey/EHEDG & Jeroen Pandelaere, Actemium |
14u50 | Adaptive cleaning technologies digitally extended Marc Mauermann, Fraunhofer |
15u20 | Pauze met begeleide beursgang |
16u30 | De implementatie van hygiënisch ontwerp bij de ontwikkeling van een nieuwe site Vicky Van den Bossche, Agristo |
17u00 | Afsluiten met een glaasje |
De deelnameprijs bedraagt:
320 Euro (excl. BTW) voor leden van Agoria, Flanders’ FOOD of EHEDG
380 Euro (excl. BTW) voor niet-leden
Voor alle vragen, suggesties en opmerkingen kan u terecht bij: